Z prawdziwą przykrością zauważam, że 1.2.1 Full co prawda ma podgląd zdjęć, jednak nadal z fleszem w trybie auto robi je prześwietlone 
Czyli jesteśmy w punkcie wyjścia 
No i tu się nie zgodzę, kłopotem moze być pora dnia, nocy. Poprzednio były one albo plamą białą, prześwietloną albo czarną niedoświetloną a teraz robiąc zdjęcie w nocy bez dodatkowego oswietlenia widać i to niezle co fotografuję, nawet z bliska nie ma dużych odbić światła a aparat pare chwil stara sie naświetlić fotografowany obiekt...to nie CyberShot
..."Zabrzmiało jak byś nie był pewien....rozumiem ze poprawka aparatu jeszcze się szykuje ?", gdyż moze jest cos czego nie zauważyłem, dwa dodatkowe tryby to tryby ukryte: w jednym z nich najwyraźniej brakuje tylko szablonów ale co do serii zobaczymy czy to bedzie działać...poki co zdjecia mozna robic i osobiscie uwazam, ze jest duzo lepiej niz poprzednio a tryb auto poprawnie dobiera światło, bynajmniej tak jak na stockowym...poprawka aparatu jest zainstalowana jesli mowimy o fixie od HTC i poprawionych zdjęciach w trybie Auto...
...podsumowując, plam w trybie auto nie ma, zdjęcie jest robione, z poprawioną rozdzielczością, wg mnie poprawnie; dodany fix od HTC, poprawiony bitare od kamery, dodatkowe formaty zapisu, itd, itp.
...co do dwóch trybów to bede sprawdzal czy da sie to uruchomić jeśli tak to poprawię jeśli nie to ukryje w kolejnej wersji...
i mała poprawka w full przeswietla, tak jak pisalem musze ogarnac co jest co i skasowałem wersje dobra a link jest z tej poprzedniej, prosze sprawdzcie lite tam jest dobry aparat a dzisiaj ok 16 jak wroce dam link juz na 100% do dobrej wersji full..jak to sie mowi "jak sie czlowiek spieszy to..." widac nawet, ze nie ma tam zadnych fixow, bo trybow jest normalna ilsc bez dodatkowych typu sport...uploaduje dobra wersje, tyle, ze nie zdaze wkleic linku...
Zdazylem, post 1 poprawiony...wgrem, sprawdzilem robiac fotke w ciemnym pomieszczeniu...jest ok...