[21.04.2010][WM 6.5 PLK BULID 21901] Leo Storm v.1.2.9 - 576MB [FULL + LITE]

• 2749 Odpowiedzi
  • 423725 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
  • Sprzęt: HTC HD2 Leo
Padi !! Dobre te dźwięki . Możesz coś dać na dzwonek np. "Szefie telefon dzwoni "

A proszę cię bardzo...
Historia PDA... BlueAngel, Wizard, Universal, Ameo, Kaiser, Touch Pro, Blackstone, Leo... co dalej czas pokaże.

*

Offline Lobuz_1

• 795
  • Sprzęt: HD2
Zeby nie bylo, dzwieki przesylajcie przez PW, ewentualnie wymiencie sie mailami...zobacze w domu co tam Padi wrzucil...co do bossa, wroci w kolejnej wersji...zawsze mozna go podmienic...

Mam pytanie czy dokumenty też tak długo wam się uruchamiają?Wcześniej tylko klikłem i od razu dokument się ładował.Teraz jak by łapał zawieche.Czy też ktoś tak ma?

*

Offline Lobuz_1

• 795
Tak odpalaja sie dluzej niemniej to wina modulu...byc moze indeksowanie...jeszcze przyjrze sie temu...niemniej lepiej zeby bylo wolniej niz 25, wg mnie oczywiscie.

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
czy może ktoś potwierdzić jeszcze jeden bug???

podczas połączenia przychodzącego nie ma możliwości odrzucenia połączenia wraz z wysłaniem sms`a, który wcześniej został zdefiniowany???
Historia PDA... BlueAngel, Wizard, Universal, Ameo, Kaiser, Touch Pro, Blackstone, Leo... co dalej czas pokaże.

*

Offline Lobuz_1

• 795
FaceBook poprawiony.

*

Offline skyczesiek

• 27
czy może ktoś potwierdzić jeszcze jeden bug???

podczas połączenia przychodzącego nie ma możliwości odrzucenia połączenia wraz z wysłaniem sms`a, który wcześniej został zdefiniowany???

u mnie nie działa, ale ja akurat tej opcji nie używam toteż nie wiem czy w innych romach było ok.

*

Offline Lobuz_1

• 795
Kurcze, u mnie (testowałem dzwoniąc z GG) pojawia sie polaczenie, klikam text na dole i odrzuca a ja moge wyslac sms z info. U mnie to dziala...

*

Offline titus78

• 665
    • a może tak coś wciągniesz?
  • Sprzęt: SGS II, Galaxy Note
właśnie testuję Twój romik, potwierdzam pojawia się w prawym dolnym rogu wyślij tekst, odrzuca rozmowę i można wysłać sms, dochodzi także
Potrzebna zgoda na reklamowanie stron, serwisów etc.!!!

*

Offline skyczesiek

• 27
działa,sorry za zamieszanie ale nigdy tego nie używałem, myślałem że wiadomość jest wysyłana po odrzuceniu połączenia. Po przy połączeniu trzeba wcisnąć wyślij tekst - działa w trybie edycji jak i z automatu.

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
sory za zamieszanie ale u mnie po jest wyszarzone a testy robiłem z numeru bez identyfikacji numeru
więc tel nie wie do kogo wylać sms`a :P

Wszystko jest OK

Ja miałem pierwszy raz dziś problem z wybudzeniem.Znów tylko wyjęcie baterii?Jaka przyczyna?Radio 2.07.50.27_2.

*

Offline morg1975

• **
  • 198
  • moc i potęga
    • alternatywa
  • Sprzęt: Galaxy Note 1, Galaxy Note 2
Ja miałem pierwszy raz dziś problem z wybudzeniem.Znów tylko wyjęcie baterii?Jaka przyczyna?Radio 2.07.50.27_2.

radio  2.07.50.27_2 i rom 1.2b4 troszku sie nie banglają - i ja miałem problemy z wybudzeniem. poza tym - może dlatego iz gralem w cinetic .... delux po 3 h zjadło mi baterię z 98 % do 16 :( ( dzwięk wyłączony ). wróciłem do 2.05.51.xx i storm 1.1 i czekam na stable.

PS. "Padi" miałeś juz więcej nie odzywać się na tym forum :).
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 22:15:12 wysłana przez morg1975 »
omnia I 8 GB, HTC HD 2 Leo, Htc Shift X9500, Galaxy Note 1, Galaxy Note 2

No niestety z moich obserwacji również wynika, że bateria się traci błyskawicznie :-(

Na razie najbardziej by mnie ucieszyła poprawka albumu (youtube) oraz aktualizacja google maps i facebook w ROMie Storm 1.1  :wink:

P.S. jest już najnowsiejesze radyjko: http://uploaded.to/file/slsuqv
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 22:30:51 wysłana przez jollyroger3 »

*

Offline starters

• **
  • 134
  • Sprzęt: The one: HTC Desire
U mnie mam takie zestawienie:

Wersja Systemu : 5.2.21892 ( 21892.5.0.89)
Wersja Manili  : 2.5.0211 Lobuz.1 Edition
Wersja ROM'u   : Storm v1.2 by Lobuz.1 PLK
Wersja Radia   : 2.07.50.27_2
Wersja Protokolu : 15.33.50.07W

Dzisiaj od 13.30 na nowo wladowalem wszystko na czysto. Bateria byla na 98% aktualnie mam teraz 72%, w tym :   wychadzace polaczenia 22min
przychodzace polaczenia 34min
 sprawdzenei poczty i wyslanie  po WiFi +-10 minut, i jakies 40 minut sluchania radia na zestawie sluchawkowym, w moim przypakdu stwerdzam ze bateria trzyma dobrze
Byl HTC HD2, jest HTC Desire
Discover Brussels in 3 minutes  http://www.youtube.com/watch?v=1yoqlvEwASM

*

Offline titus78

• 665

P.S. jest już najnowsiejesze radyjko: http://uploaded.to/file/slsuqv

w wątku o romie Bysia wisi już od dłuższego czasu, mi nie przypadło do gustu ze względu na jakość rozmów, choć ponoć poprawia ją nieznacznie zmiana w rejestrze, ale chyba nie najlepiej, no i z tym romem coś się gryzie, jak pisano
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 22:40:45 wysłana przez titus78 »

Dokładniej potestuję baterię jutro :-)

Tylko korci mnie to najnowsze radyjko  :O~

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
Lobuz pisał że te najnowsze radio gryzie się z tym romem, ale znowu ktoś nie czytał.

Co do aku to jest wszystko oki, Leo to nie psp i nie został stworzony do gier.

A co do odzywania, to zmieniłem zdanie, przez jednego (cenzura),  nie będzie tyle osób tracić.

*

Offline titus78

• 665
niedawno wgrałem romik do testów a tu widzę "jeszcze dzisiaj...." dla v.1.2b5, chyba skuszę się na kolejny

*

Offline Lobuz_1

• 795
Bedzie to ostatnia beta przed 1.3...to bedzie wersja miejmy nadzieję już oficjalna :)

*

Offline titus78

• 665
"- spolszczone dźwięki w Ustawienia/Dźwięki i powiadomienia/Powiadomienia;"
czyżbyś włożył dzwięki od Padi, eeeee..... wole w stylu bossa itp.
będzie dziś czy walić w kimonko?

Kolega Starters ma protokół 15.33.50.07W a ja mam 15.33.50.07U czy to jakiś błąd i dla tego bateria tak szybko pada i są problemy z wybudzeniem?Resztę mam tak samo

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
Kolega Starters ma protokół 15.33.50.07W a ja mam 15.33.50.07U czy to jakiś błąd i dla tego bateria tak szybko pada i są problemy z wybudzeniem?Resztę mam tak samo

to jest to samo różni się bo pewnie któryś z was ma włączone/wyłączone 3G

W - WCDMA
U - UMTS
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2010, 01:11:33 wysłana przez Padi »

*

Offline misha59

• **
  • 128
  • Sprzęt: SGSII
Hejka. Lobuz, od ostatnich dwóch edycji zniknął  problem z upgardem romu... Wcześniej na potęgę wywalało Error 260, błąd połączenia. Teraz w edycji 1.2b4 i 5 problem zniknął, nie wiem co poprawiłeś i czy cokolwiek poprawiałeś w tej kwestii, ale problem zniknął
HTC HD2 .....było, teraz Samsung Galaxy S II

*

Offline Lobuz_1

• 795
Co do belki dokumenty to chwilowo będzie jeszcze ENG. Klopot w tym, ze to nie tlumaczenie a jeden z plikow, ktory moze zmienic to na PL ale pojawia sie napis ze to wersja testowa...
Co do zwiech, to wczoraj bite 7-8 godzin siedzialem na internecie, Opera sie nie zawiesiła, baterai spadla do 60% wiec jak dla mnie rewelacja, pozniej musialem doladowac, stad oczywiscie mozna bylo na nim cos usmazyc ale nie zawiesil sie...stad nie wiem dlaczego guciu24 ma taki problem. Problem z wybudzeniem powodowalo Radio 2.08....
...z dzwiekow jest poki co boss i kobietka dla maila...dodalem tylko spolszczenie menu powiadomienia....
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2010, 08:03:20 wysłana przez Lobuz_1 »

*

Offline rafet

• 14
Wczoraj zaliczyłem jedną zwiechę zakończoną samoistnym HR. Samoistnym nie do końca bo musiałem koniec końców zrobić HR ręcznie. Dzisiaj rano również była zwiecha. Zaczęło się od tego, że nie miałem dostępu do części aplikacji np. RAMClean i Google Maps. Po wyłączeniu i włączeniu fona pojawił się komunikat, że nie można uruchomić systemu i wykonany zostanie resecik. Reset się wykonywał ale tylko do chwili pojawienia się pustego ekranu dzisiaj. Wyjęcie batki nie pomogło, nie pomógł SR. Pomógł dopiero HR.
Mam ROM 1.2b4 i radio 2.07.50.27_2
Co by nie było to romik śmiga piknie :))

*

Offline Artz

• **
  • 156
A jak jak zawsze proszę o upload na rapidshare :)

*

Offline Derdel

• *
  • 56
  • Sprzęt: HTC HD2 aka Leo
Właśnie pliczek się ładuje. Jak będzie na miejscu to podam linka do RS.
HTC HD 2 Aka LEO (ROM: Leo Storm v.1.2b4 Full RADIO: 2.07.50.27_2) - private
SE C902 - company

HTC TOUCH, SE P910i, SE K800, SE K750
Ludzie, którzy piją na umór są dla mnie niczym, niczym bracia.

*

mariusz-jagi

U mnie na 1.2b4 i radio 2.07.50.27_2 chula i bez zwiech.
Natomiast zauważyłem, że pogoda na ekranie Home wyświetlała "czyste niebo", a na ekranie pogody w tym samym czasie "Wyczyść". Ktoś miał taki objaw? Niżej screen.

*

Offline Derdel

• *
  • 56
  • Sprzęt: HTC HD2 aka Leo
@Lobuz_1
Manilia 2_5_2011 Lobuz_1 Edition
ROM: Storm v.1.2b4
Radio: 2.07.50.27_2
Protokół: 15.33.50.07U

ROM super, prędkość powala, niestety są pewne ale:

- Podczas dodawania nowego skrótu do najpierw pokazały się dzwięki do wyboru w zakładce programy, SR nie pomógł bo Leo się już nie podniósł, wisiał na ekranie bootowania. HR rozwiązał problem.

Sytuacja powtórzyła się jak na razie dwa razy. Wcześniej używałem AM, i dodwałem tylko nowe skróty plus WiFi i rozmowy tel.

@Artz
Link poniżej:

leo_storm_v.1.2b5_RS
HTC HD 2 Aka LEO (ROM: Leo Storm v.1.2b4 Full RADIO: 2.07.50.27_2) - private
SE C902 - company

HTC TOUCH, SE P910i, SE K800, SE K750
Ludzie, którzy piją na umór są dla mnie niczym, niczym bracia.