Wisi na kablu nie dlatego, że musi tylko z mojego przyzwyczajenia.
Nawet zakładając, że to wygaszanie jest zbędne (choć ja uważam inaczej, bo np. pozwala zgasić ekran bez rozłączenia z active sync) - to opcja suspendu w postaci skrótu na pewno byłaby przydatna - i to bardziej niż będący w ROM niekonfigurowalny ekran "Nowa czynność".
I oczywiście wiem, że jak kto chce, to może sobie sam doinstalować.
Podobnie jak edytor rejestru, cookiehome, clean ram czy też tcmd. A o kilkadziesiat kilobajtów nie ma co kruszyć kopii.
Jak już pisałem - byłbym zwolennikiem ROM bez wgotowanych dodatków - i możliwością pobrania w tym (lub osobnym im poświęconym) wątku ich jako osobnych cabów.
__________________________________________________________________________________________________________________
Na przykład po co wgotowany cookiehome? Przeciez nie każdemu musi być potrzebny. A jak kto chce to sobie pobierze jako dodatek i doinstaluje.
ROM Lobuza_01 jest w moim odczuciu rewelacyjny - i myślę, że nie ma potrzeby go dociążać czymś co nie jest niezbędne, a można doinstalować z cabów.
Ten ROM nie potrzebuje wgotowanych bajerów żeby się wydawać świetnym - on po prostu JEST świetny.
________________________________________________________________________________________
PS. Właśnie znalazłem w wątku o ROMIE Bysia:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631663To może jednak reaktywacja zakładki do czytania e-booków?