Miałbym taką propozycję/prośbę co do nowości w ROM:
1. Dodanie aplikacji włączających bluetooth i wifi możliwych do podlinkowania w skrótach w start
2. Aplikacje możliwe do podlinkowania jak wyżej, do których link z xda wkleiłem wcześniej: light off (do tego aktualnie używam caba TurnTheLightOff), dim light, standby, reboot i shut down
3. Usunięcie menu "nowa czynność" lub zdradzenie sekretu jak przypisać w niej inne skróty (może być niełatwe, jeśli nie publicznie, to będę wdzięczny za PW w tej sprawie)
4. @Padi - "
A może w nowym romie coś takiego:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629487
ODPADA!!!"
100% poparcia z mojej strony dla @Padi!
5. @Padi - pisałeś, że 25 miniaturek dokumentów w zakładce "Dokumenty" to miniaturki "ostatnich dokumentów"... Co miałeś na myśli? Sprawdziłem i okazuje się, że nie są to niestety miniaturki ostatnio otwartych dokumentów

Wydaje mi się, że jest to pierwsze 25 dokumentów jakie zakładka znajduje (a resztę olewa) lub dokumenty wybrane losowo...
5. @robertok01 - "Sciagasz caba i instalujesz sobie ,nie ma sensu ladowac tego na stale do rom'u, nie kazdemu to sie podoba."
Tu również 100% mojego poparcia!
Generalnie miałbym propozycję, żeby ROM był możliwie szczupły, a aplikacje na które jest zapotrzebowanie @Lobuz_01 zamieszczał w postaci cabów do osobnego pobrania. Jeśli oczywiście miałby czas i chęci, żeby tak zrobić...
6. @Lobuz_01 - napisałeś, że miniaturki dokumentów możliwych do przewijania w zakładce "Dokumenty" będą się wyświetlały wszystkie - tak jak w Storm 1.1. Czy to pewne? Czy mogę się tej poprawki spodziewać w niedzielę?