Tylko ja tak mam czy telefon nie informuje o wykrytych sieciach wifi, ani dźwięku ani wibracji.
Po zmianie na 25 zakładek wybierania skrótów krzaczy się data w Manili
Kosmetycznie można by poprawić foldery My Wallpaper i Windows/Animation na polskie nazwy
Ja rejestrami je spolszczyłem i wszystko przeniosłem do My Documents/Moje obrazy/Tapety/Animowane.
Po instalacji powstają też jakież 2 katalogi puste, jeden z nich to files a drugi dokładnie nie pamiętam ale chyba Aps%.
Co to jest to GLModeSwitch? Co on robi???
Rejestry ikony do poprawy bo nie wyświetla jej po dodaniu w zakładkę Manili
RSS Hub ---> preferuję jako nazwę Kanały RSS, kosmetyka
Według mnie romik super pod względem wydajności jak i wizualności
To co opisałem to zmiany jakich dokonałbym osobiście ( zaaplikowałem je po zmianie rejestrów), ale nie narzucam się.
Pozdrawiam
Padi, jeśli zmieniasz skróty na to zmieniasz pliki Manili. Nawet te z XDA tak naprawdę zawierają dużo błędów. Zwłaszcza plik daty. Pewnie nie tyle co sie krzaczy a źle wyświetla?
Katalogi póki co są prawie spolszczone, kłopot w tym, ze odwołanie trzeb zmienić wszędzie. I teraz wyobraź sobie, ze przegladas 1500 plików manili i reszty programów celem zmiany odwolań (może przesadziłem bo oczywiscie nie wszystkie katalogi odwoluja sie do Moich dokumentów). Tu dodam, ze czesto modyfikacje maja opłakany koniec. Niemniej pracuje nad tym.
Dwa katalogi...hmmm...tak zwłaszcza ten apptodate. Dodaje to HD tweak. Wiem ale wpis jest w programie i jak tylko sie uda nie bedzie tego wiecej. Plus taki, ze to pusty katalog. Katalog files, poki co nie zostal namierzony co do programu, który go tworzy.
Co do notyfikacji to juz sam nie wiem jak powinno być. Wczoraj sprawdzalem stockowego 1.61. Tam tez tego nie ma. Mnie najbardziej wkurza drzemka akurat. Brak mozliwosci wybrania na ile jest ustawiona. Co do wi-fi to brak jest notyfikacji ale podejrzewam, ze mozna to zmienic w rejestrze, poszukam i jak cos to dodamy te modyfiakcję. Mi to osobiście nie przeszkadza a nawet tak jest lepiej. Jak lapie wi-fi w pracy i cos by mi gralo w z zwiazku z tym, wspolpracownicy nie byliby zadowoleni.
RSS do poprawy, Kanały RSS są zdecydowanie bardziej po polsku

Office Mobile na Mobilne Biuro, poprawiłem wszystkie katalogi w Moje Dokumenty na PL;
Katalog Aps% usunięty

files też

dodałem listę polskich kanałów dla RSS-a;
Będzie zaktualizowane no ale dzisiaj odpoczywam

"Rejestry ikony do poprawy bo nie wyświetla jej po dodaniu w zakładkę Manili"
Czego nie wyświetla?