Jak zawsze ROM na wysokim poziomie, Lobuz_1 na Ciebie zawsze można liczyć, a wypieki w ciemno wgrywać.
Wszystko pięknie śmiga, bardzo mi się podoba uporządkowanie właśnie tak to widziałem wcześniej wiec jestem w 100% zadowolony. Tapeta też ładnie tam pasuje.
Przy uruchamianiu po wgraniu 3 HR, zauważyłem drobnostkę w postaci chwilowej instrukcji eng. ale później było już pl. mi to osobiście nie przeszkadza.
Osobiście jeszcze chciałbym mieć kolorowe ikonki górnej belki chyba to jest task bar, ale pewny nie jestem. Zmieniam sobie to sam ale na standardowe jakie znalazłem DJCLeo, a chciałbym takie wypukłe i wklęsłe bo kiedyś je widziałem na xda ale caba nie było do nich.
Może udało by sie to już zrobić do wersji finalnej, te czarne też są spoko i póki co przy nich zostanę?
Tak się zastanawiam czy jak się wybiera w głównym oknie NOWY, to czy te wszystkie ikonki nie mogą być mniejsze o jeden rząd więcej, 3G przełącznik np tam dodać i trochę je pokolorować?
Co ciekawego w HD Tweak można uruchomić przestawić i czy w pełni zastępuje BSB Tweaks?
I teraz dopiero zauważyłem menadżer komunikacji z radości chyba się posikam , super.