Fronc, gdzie dokładnie pojawiają się te błędy/śmieci graficzne, w kalendarzu?
Miałem większe problemy z ROMem które już również opisałem w temacie z ROMem Bysia. Myślałem że może Twój ROM będzie u mnie chodził poprawnie. Widzę jednak że tylko u mnie dzieją się dziwne rzeczy. Zastanawiam się czy nie oddać HD2 do serwisu. Ciekawe że na ROMach oficjalnych tego nie robi.... czyli:
Telefon oczywiście conajmniej po 2xHR i.....
- Bateria w ciągu ok 3godz spada o jedną krechę - telefon nie używany, leży na stole z wyłączonym wyświetlaczem.
- Tył telefonu strasznie się grzeje - dokładnie jego dolna część
- Manila przycina do tego stopnia że chmurki stają w miejscu - w zasadzie płynnie jest przez pierwsze 5-10 minut po wgraniu ROMa.
- Klikając na numer z kontaktu pojawia się dialer ale nie wykręca numeru tylko powraca z powrotem do kontaktów
- Jeżeli chodzi o kalendarz to pisałem o windowsowy bo w manili ładnie działa, dodaj kalendarz do zakładek i uruchom go z poziomu ekranu, przejdź do widoku całorocznego, w różnych miesiącacz zamiast dni pojawiają się puste pola lub znaczki "/"
Jak pisałem na wstępie chyba tylko u mnie robią się takie rzeczy bo na forum było by już głośno. Na rOMie Bysia mam podobne problemy z telefonem no i co ciekawe na romach 1.48 (taki miałem fabrycznie) oraz 1.61RU po spolszczeniu nie występują te problemy. Więc nie wiem co mam robić? Oddać sprzęt do serwisu?