A ja dziś ostro poużywałem i nie mam żadnych problemów, więc wracamy do punktu wyjścia - coś źle robicie, bo w większości przypadków ROM działa stabilnie.
Nauczcie się wyczerpywać wszystkie sposoby na poprawę sytuacji a potem narzekać, a nie odwrotnie.
Tu nie ma rodziców, nie przybiegną i nie zrobią za was.
Biadolenie tylko zniechęca do robienia czegokolwiek dla was.
Nie narzekam, a do "bidolenia" jestem ostatni. Jak pisalem byla tylko nawigacja ( oficialna Sygic ) ,
Przyblize sytuacje:
do 21/02 mialem storm_v.1.2b4_full_RS "meczony na maxa ) wszystko OK,
21/02 zapodalem leo_storm_v.1.2_final i doinstalowalem splash screen .
Przywrocilem kontakty poprza AS
Zainstalowalem nawigacje.
Rano zwiesil sie zrobilem reset, zainstalowalem Fring i o +-15 zwiesil sie na nowo.
Po??czone: [time]Luty 22, 2010, 22:41:31[/time]
Ja poczekam na jakiś stabilny, dzisiaj miałem kolejne dwa "zwisy" w pracy, SR lub bateria do wyjęcia nic nie pomagało, nie mogl sie wybudzić z czuwania,nic nie kombinowane z dodatkami, tak jak było jedynie doinstalowalem nawigacje i FRING ( bez tez to było ) Wracam do oryginału,.
Kolego, też miałem zwiechy, ze dwie na poczętku. Wyłączyłem Power Saving w BsB Tweaks i jest ok. Nie mam teraz zwiech. Wygląda na to że to ten tweak jest za to odpowiedzialny (zresztą ktoś już o tym pisał)
A potestuje z tym, dziekuje za informacje, a jak sie ma wylaczenie tej opcji do czasu dzialania htc na jednym ladowaniu ?