@Lobuz więc moim zdanie co do poprawek...
tutaj dam linka do fotek z błędami w pisowni ęążść itp. oraz krzaczkami EU
http://www.facebook.com/album.php?aid=1570&id=1766638166&l=53cfe11c27w zakładce fotki poziomo brakuje kawałka belki, a i jedna fotka to miejsce do logowania przy błędnym loginie/haśle jakieś krzaki i to już nie EU
Dalej... ikona odebranych wiadomości e-mail, przycisk Home, ale o tym już chyba wiesz
Zostaje jeszcze zakładka dokumenty... jakoś nie bardzo chcę pokazywać miniatury oraz ograniczenie do 25szt w zakładce... to ta zakładka tworzy katalog na karcie pamięci który jest zbędny. Przy otwieraniu dokumentu pokazuje się IDS_opening_documents.
Cyfrowy kompas cały EN
Z aparatem uporałem się wracając do innego Radio, te najnowsze jakoś coś nie teges i fotki były albo całe czarne lub całe białe.
Propozycja:
Nie zmieniaj już ext i Manili bo po takich zmianach wyskakują co raz jakieś nowe błędy... zostaw rom taki jaki jest (składniki) popraw tylko to co podałem i inne błędy, o ile się jeszcze takowe znajdą
Gratuluję Romu, jest bardzo szybki a zużycie pamięci od HR uzyskałem 39MB więc ma programy zostaje coś około 160MB, co jest bardzo zadowalającym wynikiem, względem stokowego romu 1.48