Wyszukiwanie kontaktow i cos jeszcze

• 6 Odpowiedzi
  • 1469 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wyszukiwanie kontaktow i cos jeszcze
« dnia: Październik 09, 2009, 11:01:57 »
Witam
1. Czy w menu "Telefon" jest mozliwosc wylaczenia z listy kontaktow z karty SIM? W menu kontakty w opcjach widoku jest wybor Wszystko/Kontakty/SIM, ale nie widze czegos takiego w "Telefonie" :(
2. Czy da ustawic zeby automatycznie po zakonczeniu pracy z internetem (przegladarka, aktualizacja pogody itp) wylaczalo sie polaczenie z internetem? Denerwuje mnie to ze kazdym razem musze wchodzic Settings->Komunikacja i dopiero tam rozalczac sie z internetem.
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 11:11:36 wysłana przez ako119002 »
ROM: PROven 3.0 final 21895 Max Manila
Radio: 4.49.25.91

*

lipalipski

Odp: Wyszukiwanie kontaktow i cos jeszcze
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 09, 2009, 12:15:25 »
Ad.1.
Wszystko to kontakty + SIM
SIM to SIM bez kontaktów
Kontakty to wpisy w telefonie bez SIM

Ad.2.
Można jakoś ustawić, coby rozłączał sesję po określonym czasie bezczynności. Ale nie pamiętam jak.

*

jakozlowski

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 09, 2009, 12:53:33 »
W HD Tweak jest opcja rozłączania po określonym czasie.

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 09, 2009, 13:16:54 »
Ad.1.
Wszystko to kontakty + SIM
SIM to SIM bez kontaktów
Kontakty to wpisy w telefonie bez SIM

To akurat wiem :) ale chodzilo mi o cos innego. Chcialem sie dowiedziec czy na tej liscie telefonow ktora pojawia sie po nacisnieciu "Telefon" (lub przycisku sluchawki) mozna wylaczyc wyswietlanie telefonow zapisanych na karcie SIM. W menu widok nie ma mozliwosci wyboru pomiedzy Wszystko/SIM/Kontakty, tak jak to jest w "zakladce" Kontakty.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 13:20:25 wysłana przez ako119002 »

*

lipalipski

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 09, 2009, 13:54:19 »
Po wybraniu telefonu lub zielonej słuchawki pojawia się historia połączeń, a nie wszystkie kontakty.

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 12, 2009, 15:01:08 »
Hmm. U mnie pojawiaja sie wszystkie kontakty ( z SIM i z pamieci telefonu) oraz historia polaczen. Kontakty musza sie tam pojawiac poniewaz jedynie z okna telefonu mozna wykonywac wideo polaczenia oraz polaczenia konferencyjne. Nie potrafie tylko przesortowac tych wszystkich numerow zeby wyswietlaly sie tylko kontakty z telefonu.

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 13, 2009, 14:41:27 »
Po wybraniu telefonu lub zielonej słuchawki pojawia się historia połączeń, a nie wszystkie kontakty.

A jak to jest ze po nacisnieciu sluchawki wyswietla mi sie spis polaczen a do tego klawiatura do wybrania numeru, a gdy nacisne na ekranie napis Telefon widze ze sie podswietla ale nie dzieje sie nic.
A poniewaz jeszcze uzywam starego TytnII a do tego sie ucze i zanim nie skonfiguruje go tak jak chce moge zrobic HR a moze ktos ma inny pomysl :)