Wybór softu

• 4 Odpowiedzi
  • 1202 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zabol192

• 36
  • Sprzęt: HTC Keiser,HTC TP2,Nokia n95,Nokia e51,
Wybór softu
« dnia: Czerwiec 22, 2012, 17:14:25 »
Który sofcik jest najbardziej optymalny jeśli chodzi o szybkość pobór prądu http://hobby-elektronika.eu/stabilizator.html oraz sense 2,5? Chodzi mi o WM 6.5 . Pytam o zdanie bo nie potrafie rozgraniczyć wszystkiego :(

Chodzi mi o opinie na temat, oraz ewentualne uwagi i gusta innych użytkowników.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2016, 13:58:08 wysłana przez zabol192 »

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
Odp: Wybór softu
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2012, 22:09:33 »
Moim skromnym zdaniem w pierwszej kolejności powinieneś się przyjrzeć Jackosowi S3 ShowLITE albo ManilaRUSH. Jackos spędził masę czasu nad tym, żeby te ROMy maksymalnie oszczędzały zasoby, co powoduje obniżony pobór prądu i większą szybkość.

*

Offline zupa9872

• **
  • 118
  • Sprzęt: TP2(t7385), HTC HD2, blackstone
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 05, 2012, 18:35:08 »
Witam,

jesli chodzi ci o polski soft to polecam:  Jackos EVO JackFULL 1.7.1 PLK
jest znakomity, stabilny i szybki co do baterii przekonaj się sam, pobiera jej maksymalne minimum, no chyba ze lubisz siedziec 5 godzin dziennie na wifi :)
Tak jak kolega wyżej wiem że Jackos naprawde się do tego przyłożył, udało mi się nawet go poznać i przeprowadzić rozmowę na ten temat wiec wiem że ten soft to naprawde dobra sprawa.

pozdrawiam

*

Offline zabol192

• 36
  • Sprzęt: HTC Keiser,HTC TP2,Nokia n95,Nokia e51,
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 06, 2012, 22:46:46 »
testowałem jackosy w każdej wersji. ale nie wiem czemu nie podchadzą mi aż tak. Obecnie mam Energy Gtx ale też nie jest to perfekcja.  http://haker.nie-spamuj.eu/sieci.html próbowałem andka nand instalowanego na stałe ale strasznie zamulony. już sam nie wiem. może się przeniosę na jakiś nowy fonik który potrafi pociągnąć andka jak się należy.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2016, 13:56:07 wysłana przez zabol192 »

*

Offline zupa9872

• **
  • 118
  • Sprzęt: TP2(t7385), HTC HD2, blackstone
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 07, 2012, 08:20:00 »
Energy mam też aktualnie, najnowsza wersje chyba z xda, ogólnie jest fajny żaden polski mu nie dorówna ale jest tak zawalony modyfikacjami dodatkami itp ze jest tego az za duzo a telefon nie działa z pożądaną szybkoscia i grzeje sie bo procek musi nieźle sie nachodzic..
a android w nand u mnie nie chcial pojsc jakies problemy byly podczas instalacji..
Mam też HD2 i tam można popróbować z andkiem :)