Witam...
pisze z mala pretensją do założyciela tematu.
Bo już cieszyłem się jak znalazłem to forum i wątek o androidzie i to ciagle aktualizowany,
a tu podczas czytania pierwszego wpisu od razu zostałem wyproszony
"-Po pierwsze musimy mieć jaką kolwiek wersje androida na SD zwykła czysta prosta, zakładam że każdy kto interesuje się androidem w NAND ma jakąś wersje przy sobie, jeśli nie to na końcu poradnika jest link do starego przewodnika instalacji na SD a w nim link do wersji na SD."
Ja się nie bardzo interesuje androidem a tym bardziej nie mam pojecia co to nano, po prostu chce androida bo teraz co sie dzieje z moia kom to masakra, jak wsadze do kieszeni to pozniej juz musze tylko bateryjke wyciagnac zeby ruszyła (EDIT no w miedzy czasie poszperałem i juz wiem)
No i posiadajac ja 2 lata nigdy nie zmieniałem zadnych romow itp.
* Na koncu poradnika miał być link do czystego androida... a nie ma nic takowego...
Wiec teraz niewiem czy taka osoba jak ja co nigdy nie grzebała w swoim phonie może korzystać z tego poradnika i czy sobie poradzi? czy gdzieś po środku będzie taka niespodzianka i poradzą sobie osoby coś kumające tylko... (czy może mam studiować cały temat i 14 stron zeby poznać wszystkie ewentualne problemy

)
* Kolejna sprawa to słyszałem że nie działają pewne funkcje telefonu w androidzie... - szkoda tez że nie jest to napisane w pierwszym poście tylko pewnie trzeba przeczytac 14 stron żeby zobaczyć rozwój... co działało na poczatku a co dniała/niedziała teraz. I czy warto np. w moim przypadku zrezygnowac z ważnej funkcji aparatu na rzecz androida... ?
Teraz podsumowanie... TO nie tak że nie chce mi się zagłębić w temat i chce wszystko na tacy ja po prostu nie mam na to wszystko czasu!

(ale z drugiej strony czemu nie? czemu nie wystarczy przeczytać pierwszy wpis z instrukcją i zmienić swoją kom. bez "uczenia" sie wszystkiego)
No i czy w pierwszym wpisie są wszystkie potrzebne pliki...
Pozdro