3.30 ;(
Padam na ryj a głosu jak nie było tak niema

Jak by ktoś miał pomysł jak edytować boot.img niech pisze na pw albo w wątku.
Tego mi tylko brakuje do sukcesu!
Połączone: [time]Styczeń 25, 2012, 14:32:12[/time]
Oki działa już wszystko jak trzeba.
Z marketem mam tylko problem bo wyskakuje "z powodu błędu nie można pobrać aplikacji".
Albo uda mi sie jakoś na boku wrzucić coś do przeglądania z karty pamieci żeby bylo można tak instalować apki albo coś z marketem wymyśle -.-
Połączone: Styczeń 25, 2012, 16:47:03
Oki Panowie!
Android gotowy

Testuje od rana i powiem szczerze że chyba nadchodzi pora kiedy zakocham się ponownie w tym sprzęcie

Nie działa market ale udało mi się menadżer plików wrzucić za czym idzie to że można instalować apki z SD.
Co do płyności działania to powiem tak:
Video: 9/10 działa niesamowicie płynnie ale jest problem z odtwarzaniem HQ na youtube.
rozmowy 10/10 super jakość! zasięg bardzooo dobry!
Bateria: narazie wygląda na to że lepiej niż na WM nie będzie ale ogromna różnica od Androida na SD.
Gry: no tutaj mam mieszane uczucia bo jeśli by porównywać między SD a NAND to jest bardzooo dobrze. No ale porównując z tym co może nam dać normalny telefon na androidzie to mały niedosyt, niby takie gry jak angry bird czy drag racing chodzą wyśmienicie no ale już coś mocniejszego bez rewelacji.
Nie wiem jak wygląda sprawa z GPS ale na pewno to dziś sprawdzę.
Powiem szczerze że nie spodziewałem się w największych marzeniach tak wyśmienitego wyniku!
Dziś na pewno napiszę instrukcje do instalacji etc.
Myślę że jutro kolo 17-18 zrobię film instruktażowy małe wideo jak to u mnie działa i mam nadzieje że u innych też tak będzie

Więc polecam w najbliższych dniach śledzić uważnie ten wątek bo nie jedna osoba może się zdziwić.
Co do samego Androida to wersja 2.3.7 OMGB po sporaśnych modyfikacjach z mojej strony by wszystko działalo lepiej

Jeśli ktoś ma pomysł jak naprawić market to zapraszam na PW.
Ja teraz jadę walczyć o wolność słowa (NIE DLA ACTA) i jak na 48 nie trafie na dołek :PP to wszystko będzie jak mówie

Ahoj załogo Touch Pro 2!
Ps. Jeśli ktoś myślał że ostatnim flashem TP2 będzie JackOS 1.7.1 PLK Skrobla to się zdziwi!