Wszystkie programy - jak i gdzie je zobaczyc?

• 2 Odpowiedzi
  • 958 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sciobel

• 574
  • ____________________
  • Sprzęt: HTC Tytn II --> HTC Touch Pro 2 --> HTC Desire HD
Wszystkie programy - jak i gdzie je zobaczyc?
« dnia: Listopad 28, 2009, 23:33:28 »
Juz o to chyba gdzies pytalem, ale... w jaki sposob mozna zobaczyc w jednym miejscu WSZYSTKIE zainstalowane programy? Na razie mozne je jedynie 'podejrzec' podczas wyboru linkow do skrotow na home screen, ale zeby ktorys uruchomic trzeba go podlinkowac ze skrotem. Jest prostszy sposob?  :?:

*

Offline unperson

• **
  • 193
  • Confidence this not product - This a process
  • Sprzęt: Galaxy S4 + zawsze fajny romik ;-)
Odp: Wszystkie programy - jak i gdzie je zobaczyc?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 13, 2009, 20:23:53 »
Juz o to chyba gdzies pytalem, ale... w jaki sposob mozna zobaczyc w jednym miejscu WSZYSTKIE zainstalowane programy? Na razie mozne je jedynie 'podejrzec' podczas wyboru linkow do skrotow na home screen, ale zeby ktorys uruchomic trzeba go podlinkowac ze skrotem. Jest prostszy sposob?  :?:

a może kabelek i spod WindyXP poprostu oblukać ?? ja używałem także sofcika Jeyo Mobile Companion 2.0 ma fajną opcję edycji kart kontaktów ... to tan poza tematem :-)
... Nothing is stronger from destination ...

*

Offline sciobel

• 574
  • ____________________
  • Sprzęt: HTC Tytn II --> HTC Touch Pro 2 --> HTC Desire HD
Odp: Wszystkie programy - jak i gdzie je zobaczyc?
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 13, 2009, 20:44:05 »
Jakby tu jasniej wyjasnic? Podglad spod PC-ta nic nie da. Wiem przeciez jakie programy mam zainstalowane :D, ale nie do wszystkich chce mi sie tworzyc skroty do Start Menu (bo np. uzywam ich raz od wielkiego swieta). Ale chce miec podglad (szybki, bez udziwnien) wszystkich aplikacji zainstalowanych na PDA (w stock.romach wejscie w start menu prowadzi do takiej listy, w romach gotowanych - zwykle nie, sa po prostu foldery, a w nich to co kucharz lub user sobie wsadzi).
Ale dzieki za sugestie :P