Skrobel, królu, jesteś WIELKI

Nie masz pojęcia, jak taka mała rzecz (dla Ciebie) może ucieszyć, w tym przypadku mnie . ROM wgrany, teraz tylko musze pobawić sie w ustawienia. Na pierwszy rzut oka jest super, ale... juz jedno nie bardzo mi sie podoba: na dolnym pasku obok START jest TELEFON... Miałem jakiś ROM z opcją NOWY, i to wg mnie było lepsze rozwiązanie, bo ten TELEFON dubluje sie z klawiszem Telefon niżej... Tam jest przeciez to samo. Ale to nic, nie można miec wszystkiego. Jutro, jeśli pozwolisz, prześlę swoje najświeższe spostrzeżenia. Na razie wielkie, wielkie dzięki
PS
Pliki .mui...no tak, teraz juz wiem...ale tu na forum jest tyle nowych, niezroumiałych dla mnie zwrotów, ze juz się pogubiłem

No i chyba myślałem juz tylko o wgrywaniu ROMU hehehehe
Połączone: Lipiec 24, 2011, 10:29:23
Skrobel, musze Ci jeszcze raz podziękować za cierpliwość, wyrozumiałość i okazaną pomoc. Zasugerowany przez Ciebie ROM SkrobPRO jest jakby zrobiony pode mnie. Nie ujmując nic PROvenowi, który też był niezły, ten jest jak dla mnie zdecydowanie lepszy. Mogę szczerze napisac, ze mam w tej chwili idealnie tak jak chciałem ustawiony telefon i nawet brak tych moich osławionych .mui schodzi na plan dalszy

. Jednakże moja wersja różni sie trochę od tej, której zdjęcie ekranu głównego wstawiłeś wcześniej:
1) ja mam zwykłe ikony powiadomień na górze ekranu, Twoje są i ładniejsze i lepsze, a przynajmniej jedna z nich - zasilanie, zmieniająca kolor w trakcie rozładowywania się baterii.
2) jak już wcześniej wspominałem, u mnie na dole jest przycisk TELEFON...Ty masz wspominany NOWY, co także bardziej mi odpowiada.
3) jednakże w Twojej wersji START jest na górze, a ja zdecydowanie preferuję START na dole...
Czy zatem istnieje wersja mająca START na dole, te ładne i bardziej wg mnie funkcjonalne ikony powiadomień oraz przycisk NOWY na dole? Jeśli tak, to gdzie mógłbym ją pobrać? Jeśli jednak nie znasz takiej wersji napisz proszę, skąd mogę pobrać wersję identyczną jak Twoja (jeśli oczywiście mogę)... Jakos przebolałbym wtedy brak START na dole.
Ponadto: czy można w powiadomieniach włączyć opcję powtarzania dźwięku po nieodebranym połączeniu? W tej mojej wersji jest zablokowana...
Zauważyłem także, ze jeśli wyrzucę z ekranu głównego kartę WIADOMOŚCI, to przestaje działac ikona wiadomości na na linku paska powiadomień. Powinno to raczej działać niezależnie od siebie, bo ikony na ekranie są zdublowane, tak jak przycisk i klawisz TELEFON.
Ale to są naprawdę drobne mankamenty (moim skromnym zdaniem), które komuś innemu mogłyby zupełnie nie przeszkadzać ...
Podsumowując: jestem cholernie zadowolony z tego ROMU i jeszcze raz - WIELKIE dzięki Skrobel