TP2 i Jabra Street BT3030

• 2 Odpowiedzi
  • 1052 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TP2 i Jabra Street BT3030
« dnia: Luty 18, 2011, 10:43:51 »
Witam

Przymierzam się do zakupu wymienionych w temacie słuchawek. Mam jednak kilka wątpliwości i pytań, być może ktoś miał już do czynienia z takim sprzętem i coś doradzi :) Najważniejsza jest dla mnie jakość dźwięku w takich słuchawkach - bo jak wiadomo przekaz jest bezprzewodowy, więc różnie to bywa. Wcześniej miałem do czynienia tylko z typową słuchawką bluetooth przeznaczoną do rozmów telefonicznych - tam jakość była słaba. Jak to wygląda w przypadku tego zestawu lub jakiegoś podobnego, bo oczywiście nie zakładam że chcę kupić ten konkretny z tematu, być może jest jakiś lepszy o którym nie wiem? Druga sprawa to zużycie baterii przy słuchaniu muzyki z takim zestawem w porównaniu z tradycyjnym na kablu? Czy takie coś bardzo mocno pożera baterię?
Wracając do jakość dźwięku, byłbym wdzięczny jeśli ktoś potrafiłby porównać go z np jakością słuchawek kanałowych Creative EP630, szczególnie chodzi mi o dobry bass :) chociaż te słuchawki jabry też są kanałowe więc może nie będzie tak źle?:)
Z góry dziękuję za wszelką udzieloną mi pomoc :)

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: TP2 i Jabra Street BT3030
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 18, 2011, 11:01:21 »
przecież tam wpinasz dowolne słuchawki z jackiem 3,5
możesz swoje epki podłączyć zamiast tych z zestawu

Odp: TP2 i Jabra Street BT3030
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 18, 2011, 15:08:33 »
Tak zgadza się, słuchawki są dowolne, można nawet głośniki podłączyć i to jest duży plus tego sprzętu dla mnie, ale chodzi mi o to jak ma się jakość odsłuchu w porównaniu do zwyczajnego podłączenia po kablu.