Nie chciałem zakładać nowego wątku ale musiałem, ponieważ po pogadaniu z bardziej doświadczonymi forumowiczami ode mnie stwierdziłem, że znając moje szczęście to po moim flashowaniu czegokolwiek mój TP2 Sprint się nie włączy:/
Dlatego bardzo proszę o pomoc w wyborze, głównie, radio romu dla CDMA, aby był jak najnowszy, wszystko działało, lepiej ściągał wifi niż mój teraz obecny(standardowy 1.96.00WF) i jak najszybciej ściągał pozycję z satelitów(ponieważ bardzo potrzebuję GPSa).
Z ROMem chyba nie będzie większego problemu bo, tak mnie się wydaje, szybki, stabilny, ładny i z bajerami troche i zarazem bardzo energooszczędny dla baterii jest Energy ROM NRGZ28, jeżeli się mylę to mnie poprawcie.
Poza tym mam problem z task29 dla CDMA, pytanie brzmi: Czy to się instaluje podobnie do HSPL i później się wgrywa w trybie BL ROM?(tak jak jest to w instrukcji do task29 dla GSM? tylko, tam, są podane konkretne nazwy plików a w wersji CDMA są inne nazwy, czyż nie?)
Od razu się zapytam, co sądzicie o darmowych nawigacjach na WM? Wiem, że jest ich mnóstwo gdy się je poszuka u wujka Google ale chodzi mi o doświadczenia z nimi lub którymś konkretnie, czekam na wasze opinie.
Z góry dzięki za pomoc i odpowiedzi.