Problem z nowym terminem z kalendarzu.

• 2 Odpowiedzi
  • 925 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z nowym terminem z kalendarzu.
« dnia: Grudzień 02, 2009, 22:14:30 »
Witam.

Mam problem z dodawaniem nowego terminu w kalendarzu. Nie wiem dlaczego nie moge dodac uczestnikow z listy moich kontaktow. Wybieram "Dodaj uczestnika wymaganego..." i kiedy wpisuje pierwsze litery kontaktu ciagle wyswietla sie "Brak dopasowan". Kiedy wybieram Menu i Nowy kontakt a nastepnie wprowadze jakis nowy kontakt, pojawia sie on na liscie moich kontaktow ale nawet tego nowego kontaktu nie moge znalezc.
Czy ktos wie jak temu zaradzic??

Dodam jeszcze ze mam zainstalowany oficjalny WM 6.5.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2009, 00:15:34 wysłana przez ako119002 »
ROM: PROven 3.0 final 21895 Max Manila
Radio: 4.49.25.91

*

Offline remak

• **
  • 115
  • Sprzęt: HTC HD2 Energy ROM
Odp: Problem z nowym terminem z kalendarzu.
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 03, 2009, 10:17:29 »
Witam.

Mam problem z dodawaniem nowego terminu w kalendarzu. Nie wiem dlaczego nie moge dodac uczestnikow z listy moich kontaktow. Wybieram "Dodaj uczestnika wymaganego..." i kiedy wpisuje pierwsze litery kontaktu ciagle wyswietla sie "Brak dopasowan". Kiedy wybieram Menu i Nowy kontakt a nastepnie wprowadze jakis nowy kontakt, pojawia sie on na liscie moich kontaktow ale nawet tego nowego kontaktu nie moge znalezc.
Czy ktos wie jak temu zaradzic??

Dodam jeszcze ze mam zainstalowany oficjalny WM 6.5.

Pozdrawiam.
Według mnie dodać można jedynie osobę, ktora ma przypisany w kontakcie adres @mailowy. Prawdopodobmie do takiej osoby będzie wyslane powiadomienie o spotkaniu tak jak w outlooku.
Pozdrawiam

Odp: Problem z nowym terminem z kalendarzu.
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 03, 2009, 10:26:51 »
Na to wyglada ze wlasnie tak jest. Kontakty z adresami e-mail pokazuje.
Dzieki za pomoc. :)
ROM: PROven 3.0 final 21895 Max Manila
Radio: 4.49.25.91