problem z językiem

• 0 Odpowiedzi
  • 783 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z językiem
« dnia: Wrzesień 23, 2009, 11:27:42 »
Witam! Mam nadzieje ze nie dubluje wątku i przyda się on nie tylko mi.
Mianowicie chcialem zainstalowac sobie inny wskaźnik baterii i użylem linka z innego postu. Instalacja wyszla oki, ale nie spelnil on moich oczekiwań więc postanowilem go usunąć. Nie obeznany do końca z WM6.1 w wersji polskiej (mam mojego TP2 od wczoraj - wczesniej Wizard) odinstalowalem cab za pomocą ActiveSync'a (Narzędzia/Dodaj-Usuń program...) i operacja sie powiodla ale telefon wyświetlił info że potrzebny soft-reset więc zdjąłem obudowe i wcisnąłem rysikiem reset. Skutek tego taki, że program sie odinstalował ale zniknął mi język Polski i wszystko jest po angielsku. Nie wiem jak przywrocić PL. ?? POMOCY!!
Dodam tylko że jak włączałem mojego TP2 za pierwszym razem to zapytal się o język i wtedy wybralem polski. Zastanawiam się czy jak zrobie hard-reset to znowu mi się zapyta i rozwiąże w ten sposób mój problem czy też pogorsze sytuacje bo mi się odinstaluje coś...bo nie mam pojęcia co jest stałe w moim ROMie a co zostalo dograne. Telefon jest nówka sztuka więc chyba tylko ja coś tu wgrywałem. Tak czy inaczej.. POMOCY!

OKI! - po dogłębnej lekturze w necie i przeczytaniu licznych postów doszedłem do wniosku, że problemem jest Sunnysoft InterWrite 10.0 dla Rhodium pl którego nigdzie nie mogłem znaleźć by ściagnąć od nowa i zainstalować, ale na szczęście hard-reset przywrócił jego daną sprawnośc :)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2009, 12:58:16 wysłana przez labedzzz »