A uzywales kiedys tp2? widocznie nie

mimo wolniejszego procka i tak chodzi dobrze, oryginalny WM raczej uznal bym za + bo ten linux w nokii jest do kitu..
No wlasnie bateria w TP2 - trzyma znakomicie, wielka jak w prawie zadnym inny telefonie, 3 godziny jak mowisz to dla tp2 nie mozliwe zeby go rozladowac co bys nie robil.
czy malo pamieci? mozna wlozyc karte pamieci, brak hostu usb? czyli, po co to?
gorszy aparat? moze w pikselach ale nie w rzeczywistosci:) uwierz mi pewnie rozwalil by nokie.
Ta nokia wyglada fajnie itp ale chyba wiecej zalet po podsumowaniu mialby tp2 ktory doczekal sie juz takze androida w nand..
I co do qwerty, chyba zaden telefon nie ma wiekszej i wygodniejszej klawiatury niz Pro 2, i oczywiscie ekran podnoszony w gore:) tego nokia nie ma
TP2 jest moze kilka klas nizej cenowo od tej nokii bo za 300 mam juz elegancki telefon a nokia, ehh dalej placi sie nie mam pojecia za co..
Aha i o muzyce nie wspomnialem, Rhodium ma 2 glosniki, glosowy i basowy, nokie zagłuszy 1\3 glosnosci..

Ja polecam TP2 mysle ze oprocz procesora (wcale duzo nie mniejszego) chodzi niezle i jest lepszy ale oczywiscie kazdy ma swoje racje i wybierze co chce.