FANATIC: mam mala prosbe - czy moglbys sprawdzic jak jest z urodzinami w kontaktach? Juz w poprzedniej zabawce z Energy rom mialem problem z przesunieciem urodzin i rocznic o jeden dzien (w outlook na kompie jest ok). Niby nic waznego ale prawie sie rozwiadlem przez to :-)
Już odpowiadam, jesli faktycznie chcesz zmienić datę o jeden dzień to bez problemu wpiszesz ją recznie na klawiaturze ekranowej, zaś jeśli chcesz skorzystać z systemowego kalendarza /klikajac na date/ to dalej jest ten problem i nie zmienia sie data, ale to naprawde drobiazg w porównaniu ile zalet ma ten ROM.
Caly dzien zabawy i testowania z tym ROMikiem i stwierdzam - IDEALNY!!!!!!!!!!!!! no moze troszke szybko bateria pada.
Połączone: Luty 21, 2010, 19:47:30
[/quote]
byłem wielki fanem romów NRGZ28, ale od pewnego czasu brakowało mi w nich jednej rzeczy: obsługi JAVA
więc mam pytanie, zanim zainstaluje ten rom, mógł byś sprawdzić czy działa JAVA i można normalnie instalować pod nią programy?
[/quote]
OBSŁUGA JAVY działa - uruchomiłem ją lecz jeszcze zadnego programu na niej nie instalowalem