Witaj,
Niestety niewiele potrafię powiedzieć na temat Twojego pęknięcia. Jedno jest dla mnie jasne. Jeśli nie czujesz go pod palcem, a mimo wszystko widać je pod pewnymi kątami w czasie pracy ekranu, to prawdopodobnie to któraś z warstw ochronnych samego ekranu (nie dotyku). Ale ponieważ nigdy nie widziałem takiego pęknięcia, to nie podejmuję się głosić na ten temat miarodajnych opinii.
Cóż, parę osób tutaj interesuje się Androidem, ale z tego co mi wiadomo nikt nie używa go jako systemu podstawowego, tylko raczej dla zabawy. Ja przyznaję, że również trzymam rękę na pulsie, ale póki co Android na Rhodium ma jeszcze sporo wad. Więcej informacji znajdziesz w wątku o Androidzie w tym dziale. Gdyby pojawiło się cokolwiek godnego polecenia, to na 100% ktoś się tym pochwali.
A tak z ciekawości to czemu Twój wybór padł na TP2 skoro poszukujesz telefonu z Androidem? Wydaje mi się, że przyzwoity telefon pod Andka można byłoby kupić o wiele taniej niż TP2.
Jackos 1.7 PLK się już tworzą. Być może wszystkie wersje będą gotowe do końca następnego tygodnia. Jeśli nawet nie, to raczej przed końcem roku. Mam już tylko jeden tygodniowy wyjazd przed końcem roku, a więc powinienem mieć trochę więcej czasu wieczorami.