Pare pytań o telefonie MDA VARIO V

• 4 Odpowiedzi
  • 740 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pare pytań o telefonie MDA VARIO V
« dnia: Luty 11, 2010, 22:28:02 »
Witajcie!
Jest to mój pierwszy post na forum więc przejdę do rzeczy.
Od paru lat posiadam telefony z Symbianem. Chciałbym jednak przesiąść się już na WM.
Mam teraz okazję ponieważ w Erze wystawili Vario V. Mam jednak pare pytań, które nurtują mnie po przeczytaniu informacji o nim.
Czy to naprawdę ten sam telefon(znaczy wiadomo że ten sam ale czy te same funkcje), chciałbym przeinstalować branodwany soft na oryginalny 6.5(czy to wogule możliwe, gdzieś na tym forum o tym czytałem), i tu nasuwa się kolejne pytanie, czy telefon będzie miał zasięg,3g, pozostaną funkcje związane z komunikacją. Czy będę mógł instalować programy na HTC TP2,romy na niego, i ogólnie nie wkopie się za zakupem tego telefoniku(żeby potem nie było tak że to tylko telefon z WM a nic sie nieda robić:). Niechciałbym kupować kota w worku a w internecie nie znalazłem wiele opinii o nim.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam:)
EDIT: Przepraszam że takie może proste pytania zadaje ale co to jest ta Manila i PROvem??Szukałem trochę w dziale i nic nie znalazłem:)
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2010, 23:09:52 wysłana przez frogger15 »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Pare pytań o telefonie MDA VARIO V
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 11, 2010, 22:35:29 »
Tak da się. Mda Vario V i Rhodium to ten sam model. Wystarczyło spokojnie przejrzeć dział i radzę to zrobić. Zawartość ROMów jest różna (programy, opcje), ale 3G i inne opcje są zawsze bo to jest sprawa hardware`owa.
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2010, 22:37:51 wysłana przez tomaszkap »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline wirher

• *
  • 97
  • Sprzęt: Touch Pro 2, Samsung Galaxy S2
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 12, 2010, 23:56:14 »
PROven to rom gotowany (robiony) przez moderatora tego forum o nicku qsqa, a manilii dokladnie zdefiniowac nie potrafie wiec nie bede wprowadzal w blad.
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2010, 00:05:15 wysłana przez wirher »

*

Offline dantemg

• 935
  • Sprzęt: Nokia E65 -> HTC Touch Pro 2 -> HTC Sensation XE
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 12, 2010, 23:59:50 »
PROven to rob gotowany (robiony) przez moderatora tego forum, a manilii dokladnie zdefiniowac nie potrafie wie cnie bede wprowadzal w blad.
Tak, nie wprowadzaj w błąd...  :E
ROM:  Jackos EVO ManilaRUSH 1.4.0 PLK / Rhodium
ROM:  Oficjalny / Sensation

*

Offline wirher

• *
  • 97
  • Sprzęt: Touch Pro 2, Samsung Galaxy S2
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 13, 2010, 00:02:43 »
sorry, klawiatura w tp2 wcale taka wygodna nie jest, a jestem przyzwyczjony ze w klawiaturze m mam nad spacja. Po prostu nie to mi sie kliknelo.