Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Rhodium
oryginalna folia
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
oryginalna folia
3 Odpowiedzi
1613 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
dav000
243
Sprzęt: htc TP2
oryginalna folia
«
dnia:
Kwiecień 24, 2011, 14:58:23 »
Witam, czy ktorys z was spotkal gdzies sklep w ktorym mozna kupic oryginalna folie , ktora byla razem z TP2 w pudelku?
Musze przyznac ze jak na 2 lata uzytkowania niezle sie spisuje, ewentualnie jakas inna firmowa, ale nie elektrostatyczna tylko na klej.
Dziekuje, pozdrawiam
dantemg
935
Sprzęt: Nokia E65 -> HTC Touch Pro 2 -> HTC Sensation XE
Odp: oryginalna folia
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 24, 2011, 16:03:35 »
Ja widziałem np. w galerii Wrocławskiej a jeśli szukasz wysyłkowo to zawsze były na alledrogo. Co do folii to faktycznie jest niezła, ja mam od ponad 2 lat i pewnie drugie tyle jeszcze posłuży. Nie wiem dlaczego chcesz folie na klej, potem to tylko ekran spaprany. Oryginalna jest elektrostatyczna i jeżeli zdecydował byś się na taką to ponoć najlepsze są folie brando.
ROM:
Jackos EVO ManilaRUSH 1.4.0 PLK / Rhodium
ROM:
Oficjalny / Sensation
Skrobel
Ekspert HTC Rhodium
1996
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 24, 2011, 18:16:48 »
Ja z oryginalną mam nie najlepsze doświadczenia. Po ok. 3 tygodniach noszenia w kaburze zaczęła się odklejać na rogach. Zainwestowałem 30 PLN w brando i jak dotąd ponad rok nie pamiętam, że w ogóle mam folię. Również polecam elektrostatyczne ponad klejowymi...
dav000
243
Sprzęt: htc TP2
Odp: oryginalna folia
«
Odpowiedź #3 dnia:
Kwiecień 25, 2011, 07:37:01 »
troszkę mi "zabiliście ćwieka" z tą elektrostatyczną , ale rzeczywiście taka właśnie była fabryczna. Naklejałem wiele lat na inne pda folie na klej , dlatego mi się pomyliło, właśnie przed chwilą podważałem delikatnie szpilką - odchodzi.
Znalazłem chyba tą o której mówi kolega dantemg :
http://www.palmtopy.pl/Akcesoria/Folie_ochronne/1961-Folia_Brando_HTC_Touch_Pro_2_-_Ultra_Clear.html
Dziękuję za sugestie, pozdrawiam
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »