0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ok. już wszystko chyba w porządku, zainstalowałem bez sima i poszło.Pierwsze odczucia:1. Nie wszystko przetłumaczone.2. Np. w start występują 2 takie same pozycje kontakty i contacts3. Po najechaniu w górny prawy róg ta strzałeczka z trzema liniami godzina cofa się o 1h i zaraz wraca na poprawny czas.Tak na szybkiego to tyle.
sprawdź czy możesz ustawić czas migania diody w sms przychodzące i daj mi znać, bo sam już nie wiem czy to tylko u mnie...
2. Np. w start występują 2 takie same pozycje kontakty i contacts
Pytanie: czy ktos przećwiczył ściągniecie samej nakładki Interwrite i zainstalowanie jej na ugotowanego ROM-a (bez instalacji Stock-rom-a z HTC)?
Byc moze chodzi o inna wersje Wnidows Mobile (np. 6.1)? W koncu nakladka zmienia jezyk systemu - bez znaczenia czy w romie gotowanym czy nie gotowanym. Pobawie sie w to jutro.
ale ten rom żre ... doszło do 82 % ...
Cytat: Baross w Listopad 11, 2009, 00:16:45ale ten rom żre ... doszło do 82 % ... A najlepsze jest to, że cleanRAM nie idzie tego zbić do poziomu choć zbliżonego do tego po resecie
Package version is not larger then the one in your device!Podczas instalacji spolszczenia do WM 6.5 od sunnysoftu. O co w tym chodzi?
a który ROM instalować bo niby ten sam a na ściągnięty ze strony HTC nosi nazwę "RUU_Rhodium_S_HTC WWE EastEurope_1.86.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.17_Signed_Ship" a z strony Sunnysoft "ROM_Rhodium_HTC_Europe_1-86-401-1" ?
Ja mam Viste i też nie mogę wgrać nakładki od sunnysoft, możliwe że problem tkwi w samej nakładceNapisane: Listopad 11, 2009, 21:00:46Jutro będę próbował z windowsem7,ale z tego co się zdąrzyłem zorientować to też jest problem z wgraniem nakładki,
Lobuz, a jaki masz rom???