Odtwarzacz MP3

• 13 Odpowiedzi
  • 3036 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tribul

• **
  • 128
Odtwarzacz MP3
« dnia: Styczeń 10, 2010, 19:29:10 »
Witajcie, chciałem się dowiedzieć jaki wg was jest najlepszy odtwarzacz Mp3 na nasze telefony i prosił bym odrazu o linki przy nazwach ;)

Pozdrawiam

Odp: Odtwarzacz MP3
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 10, 2010, 20:53:07 »

*

Offline Tribul

• **
  • 128
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 11, 2010, 00:02:51 »
oo dzięki :) tego właśnie szukałem :D

*

Offline karlos

• *
  • 64
  • Sprzęt: HTC TyTn II HTC Diamond 2, HTC Touch HD HTC Touch Pro 2
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 11, 2010, 18:07:39 »
sam używam również polecam

*

Offline Roger from Cracow

• **
  • 152
  • Sprzęt: Touch Pro 2
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 12, 2010, 14:40:46 »

Używa ktoś z Was zestawu słuchawkowego BT stereo do słuchania muzyki ?
Generalnie spotkałem się z samymi problemami i do tej pory nie mogę upolować programu, poza wbudowanym windows media, który byłby w stanie współpracować z takim bezprzewodowym zestawem i obsługiwać funkcje; next, prev, głośność. Nie wiem dlaczego tak jest :(

Testowałem:
- polecanego tutaj Pocket Music - nie obsługuje i dodatkowo na WM 6.5 wiesza się a po wyjściu z programu nie da się go ponownie włączyć.
- Pocket Player (http://www.conduits.com/products/player/default.asp) działa ale również nie widzi przycisków zestawu  BT

Gdyby nie ta porąbana funkcja bibliotek w windows media byłby OK. Szukam czegoś co załaduje mi katalog z mp3, ten który ja chce a nie tworzy jakiś upierdliwych bibliotek, które za cholerę nie chcą sensownie działać.

Ma ktoś jakieś sprawdzone programy ?

Roger

*

Offline wrn

• **
  • 149
  • Sprzęt: HTC Touch Pro2
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2010, 15:35:14 »

Używa ktoś z Was zestawu słuchawkowego BT stereo do słuchania muzyki ?
Generalnie spotkałem się z samymi problemami i do tej pory nie mogę upolować programu, poza wbudowanym windows media, który byłby w stanie współpracować z takim bezprzewodowym zestawem i obsługiwać funkcje; next, prev, głośność. Nie wiem dlaczego tak jest :(

Testowałem:
- polecanego tutaj Pocket Music - nie obsługuje i dodatkowo na WM 6.5 wiesza się a po wyjściu z programu nie da się go ponownie włączyć.
- Pocket Player (http://www.conduits.com/products/player/default.asp) działa ale również nie widzi przycisków zestawu  BT

Gdyby nie ta porąbana funkcja bibliotek w windows media byłby OK. Szukam czegoś co załaduje mi katalog z mp3, ten który ja chce a nie tworzy jakiś upierdliwych bibliotek, które za cholerę nie chcą sensownie działać.

Ma ktoś jakieś sprawdzone programy ?

Roger

a próbowałeś może Nitorgen lub odtwarzacz muzyki w TF3D ??
|R|6.5.3|ROM|WWE| ★ EnergyROM "Phoenix 2" 21885 ★Dec 17★ Sense 2.1

*

• **
  • 152
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 12, 2010, 16:51:20 »
a próbowałeś może Nitorgen lub odtwarzacz muzyki w TF3D ??

zaraz przetestuje tego pierwszego a TF3D to pierwszego wyłączam po kupnie telefonu :)
Zresztą z tego co pamiętam TF3D tez miał jakiś porypany system bibliotek i ogólnie był ciulowy.

EDIT
przetestowałem Nitrogena jest fajny, ma wszystko co trzeba ale niestety tez nie współpracuje
z pilotem słuchawek BT :(

Roger
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2010, 17:17:07 wysłana przez Roger from Cracow »

*

Offline Xanth

• **
  • 159
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 12, 2010, 16:55:16 »
Ale przeciez w WMP mozesz grac katalogi. W bibliotece wybierz menu i tam "otworz plik". Dostaniesz liste katalogow, szukasz swojego z muzyka, wybierasz pierwszy utwor i grasz. Jak wybierzesz "next" to dostaniesz kolejny utwor z folderu. Dlatego osobiscie uzywam wlasnie WMP, a nie playera z Manili.

X.

*

• **
  • 152
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 12, 2010, 17:19:18 »
Ale przeciez w WMP mozesz grac katalogi. W bibliotece wybierz menu i tam "otworz plik". Dostaniesz liste katalogow, szukasz swojego z muzyka, wybierasz pierwszy utwor i grasz. Jak wybierzesz "next" to dostaniesz kolejny utwor z folderu. Dlatego osobiscie uzywam wlasnie WMP, a nie playera z Manili.

hmm zaraz potestuje. Osobiście strasznie nie podoba mi się ta idea bibliotek. A czy ten WMP można jakoś bardziej uzbroić w
skórki i pluginy czy nie ? Wiesz coś o tym ?

Roger

*

Offline Xanth

• **
  • 159
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 12, 2010, 17:51:38 »
W skorki napewno, jest tego cala masa w sieci, o pluginach nie mam zielonego pojecia :)

X.

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 14, 2010, 00:08:04 »
WMP nie jest nawet koszmarny, ale niestety tzw. "listę odtwarzania" czy też pojedyncze mp3 trzeba wybierać przy każdym starcie programu. Zupełnie inaczej niż (nawet) wbudowany Symbianowy player, który nie tylko pamiętał playlistę, ale nawet na którym utworze zamknęło się program. Tak, że jeśli ktoś miał zewnętrzne słuchawki to wystarczyło kliknąć "play" i włączała się od razu ostatnio słuchana muzyczka nawet jeśli w miedzyczasie program był wyłączony...
Nie wiem jak "przeskoczyć" te playlisty z WMP. Na razie trzeba za każdym włączeniem wybrać Biblioteka -> Moje listy odtwarzania (albo moja muzyka) -> Wszystkie utwory, bo sam player włącza się w jakimś trybie idle i w menu "odtwarzane" nic nie ma.

*

• **
  • 152
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 14, 2010, 11:48:07 »
WMP nie jest nawet koszmarny, ale niestety tzw. "listę odtwarzania" czy też pojedyncze mp3 trzeba wybierać przy każdym starcie programu. Zupełnie inaczej niż (nawet) wbudowany Symbianowy player, który nie tylko pamiętał playlistę, ale nawet na którym utworze zamknęło się program. Tak, że jeśli ktoś miał zewnętrzne słuchawki to wystarczyło kliknąć "play" i włączała się od razu ostatnio słuchana muzyczka nawet jeśli w miedzyczasie program był wyłączony...
Nie wiem jak "przeskoczyć" te playlisty z WMP. Na razie trzeba za każdym włączeniem wybrać Biblioteka -> Moje listy odtwarzania (albo moja muzyka) -> Wszystkie utwory, bo sam player włącza się w jakimś trybie idle i w menu "odtwarzane" nic nie ma.

no do dupy to działa. Właśnie żałuję wydatku 150zł na słuchawki BT bo i tak wielkie g. z nich jest. Trochę jestem rozczarowany tym
wszystkim. Normalne playery działają kompletnie bez obsługi przycisków urządzenia BT a te które działają czyli WMP i lipny TF3D sa oględnie mówiąc do kitu.

*

Offline Tribul

• **
  • 128
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 14, 2010, 17:37:11 »
zawsze jest allegro i mozna je sprzedac ;)

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 14, 2010, 18:09:22 »
Słuchajcie, a czy można uruchomić odtwarzacz z TF3D używając jednocześnie spb mobile shell?