Witam wszystkich na forum,
Prepraszam bardzo za laickie pytania, ale od wczoraj mam HTC TP2. Wczesniej miałem tylko do czynienia z WM w palmtopie Mio. Do tej pory uzytkowałem z telefonach Symbiana (N95 8GB i N96). Mam kilka pytań i prosze o wyrozumiałość:
1. Mam Windowsa Eng. i chciałbym przeinstalować na PL - czy również uważancie, ze lepiej zaczekać na 7.10 i aktualizację HTC? (i co to ten HRDSPL???)
2. Czy przy zmianie ROMU stracę wszystkie zainstalowane programy, kontakty, historie sms i maile?
3. Czy można jakoś właczyć raporty w sms-ach?

? (WAŻNE)
4. Jak do cholery dziąła ten push mail - bo na chilę obecną zainstalowałem normalnie swoje 3 skrzynki pocztowe z interwałem WYŚLIJ/ODBIERZ, ale to chyba inaczej powinno działac? (BAAARDZO WAŻNE)
5. Czy da się go ustawić tak, by co jakiś czas skanował WI-FI czy jest w jakiejś w zasięgu i sam się z nią łączył jeżeli niezabezpieczona? (WAŻNE)
6. I czy jest jakiś programik jak CCLOCK pod symbiana (Ci którzy znają wiedzą o co pytam) - to zegarek wyświetlany po wyłaczeniu ekranu.
Sorry za lamerstwo, ale szukałem i jest mnóstwo śmieci na te tamaty, a konkretów mało.
Pozdrawiam i z góry dziękuję