Od niedawna mam Touch pro 2. Na początku miałem oryginalny rom jeszcze z WM 6.1, po wielu kombinacjach udało mi się dodać moje miasto do pogody tzn. mogłem je wybrać ale i tak przy aktualizacji pojawiał sie komunikat "nie znaleziono danych" czy coś w tym stylu.
Teraz mam rom PROven 2.4 - tu pogoda jest wyświetlana pod zegarem i powiązana z moją lokalizacją, ale nadal nie mogę pobrać pogody dla mojego miasta. Na stronie AccuWeather moje miasto jest:
http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|PL|PL015|OPALENICA&metric=1
Czy dla małych miejscowości (Opalenica około 9500 mieszkańców) nie da się pobrać danych pogody czy trzeba coś jeszcze pokombinować ?
Przy okazji mam jeszcze pytanie. Kombinując zainstalowałem programik z innego tematu, ale od tego czasu ciężko uruchomić telefon. Czasem startuje tylko windows, czasem zawiesza się gdzieś wcześniej a czasem startuje całkowicie i niby chodzi normalnie. Udało mi się odinstalować ten program, ale nadal tak jest. Przypuszczam, że mogły po nim zostać jakieś śmieci i mogą wpływać na stabilność i obciążenie urządzenia. Czy można gdzieś w opcjach to sprawdzić ? Może to lamerskie pytanie, ale od lat używałem telefonów z symbianem i jeszcze się gubię w windows.