0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: wrn w Styczeń 03, 2010, 19:29:46ja wgrałem valkyrie.ftp v5.4.21887-II jan 03 wm6.5 without sms clienti mam problem z klientem sms, jak wchodze w kontakt to nie dziala opcja wysyłania smsów, tak samo zakładka wiadomościczy w wersji valkyrie.ftp v5.4.28014-III jan 03 wm6.5 without sms client tez tak jest?Ta wersja FireStorm'a dlatego nazywa sie without SMS client, bo - tu niespodzianka - nie ma klienta SMS. I z tego powodu masz problem z SMS-ami Jak juz napisal dantemg, i jak juz bylo w tym watku pisane kilka razy, i jak jest napisane w watku Agenta_47, mozesz sobie dograc pasujacego ci klienta SMS z postu #5 na xda. Powód, dla ktorego Agent_47 nie dolacza obslugi SMS tez byl wielokrotnie przez niego wyjasniany. Czekanie, az Agent_47 cos z tym zrobi nie ma za bardzo sensu. On juz COS z tym zrobil dajac możliwość samodzielnego dogrywania najbardziej odpowiedniego programu do obslugi wiadomosci tekstowych.
ja wgrałem valkyrie.ftp v5.4.21887-II jan 03 wm6.5 without sms clienti mam problem z klientem sms, jak wchodze w kontakt to nie dziala opcja wysyłania smsów, tak samo zakładka wiadomościczy w wersji valkyrie.ftp v5.4.28014-III jan 03 wm6.5 without sms client tez tak jest?