WRN
Z tym słuchaniem muzyki to nie jest przypadkiem tak, że naciśnięcie przycisku power NIE wyłącza ekranu tylko usypia całe urządzenie???
Bo z tego co wiem tak ma 100% urządzeń z Windows Mobile.
W Pocket Plusie mam ikonke wyłączającą ekran bez usypiania urządzenia, ale powinien być jakiś programik, który zaradzi na twój problemik.
BTW Przymierzam sie do zakupu TP2
Jako użytkownik możesz mi odpowiedzieć czy warto, czy lepiej poczekać na jakiegoś HTC z Tegrą zamiast Qualcommem na pokładzie??
Muzyka, jeśli są podłączone słuchawki, powinna grać po naciśnięciu power. U mnie tak jest w TP2, było w poprzednich PDA.
A czy warto czekać na Tegrę, to się okaże, kiedy będzie można powiedzieć, że warto było lub nie warto było na nią czekać, czyli, kiedy będą urządzenia na rynku przetestowane z każdej mańki.
Pod względem zadań internetowych i biurowych TP2, to mój ideał. Czy da się grać na nim i filmy oglądać bez cięcia, nie wiem, bo tego nie robię. Pod każdym innym względem Q528 wystarcza w zupełności. A 1Ghz, z pewnością baterii zżerać będzie więcej, za to długość działania baterii w TP2 przyjemnie mnie zaskoczyła.