HTC Touch Pro 2 wrażenia, pytania itp...

• 455 Odpowiedzi
  • 89776 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mamutek

• **
  • 102
  • Sprzęt: SE P990i -> HTC TP2 -> SGS II
Odp: HTC Touch Pro 2 wrażenia, pytania itp...
« Odpowiedź #420 dnia: Styczeń 31, 2010, 15:58:05 »
tak lookam od czasu do czasu w ten watek i sie nadziwic nie moge...
wszedlem z posiadanie TP2 w listopadzie 2009. od tamtej pory jade caly czas na stocku wm6.1. telefon jak wyjalem z pudelka tam ma do dzic. system dziala bardzo poprawnie. nic mi sie nie wiesza, nic nie slimaczy, system dziala stabilnie razem z automapa... co prawda nie mam prawie zadnej aplikacji ponad stock doinstalowanej. uzywam pelnego pakietu biurowego, internet zarowno z hsdpa jak i wifi, duzo rozmow, mniej smsow i maili. slowem - duzo pracuje. pisze to wszystko w celu ujawnienia konkluzji - telefon dziala idealnie. do tego stopnia ze zastanawiam sie czy na pewno zmienic stok wm6.1 na wm6.5 bo boje sie zachwiania stabilnosci. brak u mnie takze wad obudowy i innych ciekawostek opisywanych w postach wyzej. chwilami mam wrazenie ze sie ludzie tutaj po ptostu czepiaja nieistotnych szczegolow...
przesiadke technologiczna mialem duza, bo z se p990i na htc tp2.

*

Offline eomaciu

• 40
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #421 dnia: Luty 02, 2010, 12:53:55 »
A ja myślę, że kolega eomaciu już dawno wybrał i zakupi Leo, więc nie ma co go przekonywać. No chyba, że zaprzeczy sam sobie i z jakiegoś powodu pojawi się u Niego jak sam to ujął "mega hiper parcie _wyłącznie_ na klawiaturę". Wtedy pozostanie mu Rhodium (wiele lat świetlnych za nowszymi HTC :ohreally:) albo czekanie na następce.

w pewnym sensie masz rację, pojawiła się furtka i skorzystam z niej tzn TP2 sprzedam i zanabędę HD2

klawiaturka fajna sprawa - piszę sporo emaili i długich smsów ale spróbujemy

kolejna sprawa to diodka - jako latarki naprawde często używałem i ratowała mi
dupsko niejeden raz więc tego byłoby bardzo brak

*

Offline zyxell

• **
  • 193
  • Sprzęt: Raphael,Rhodium
« Odpowiedź #422 dnia: Luty 02, 2010, 21:18:15 »
A ja myślę, że kolega eomaciu już dawno wybrał i zakupi Leo, więc nie ma co go przekonywać. No chyba, że zaprzeczy sam sobie i z jakiegoś powodu pojawi się u Niego jak sam to ujął "mega hiper parcie _wyłącznie_ na klawiaturę". Wtedy pozostanie mu Rhodium (wiele lat świetlnych za nowszymi HTC :ohreally:) albo czekanie na następce.

w pewnym sensie masz rację, pojawiła się furtka i skorzystam z niej tzn TP2 sprzedam i zanabędę HD2

klawiaturka fajna sprawa - piszę sporo emaili i długich smsów ale spróbujemy

kolejna sprawa to diodka - jako latarki naprawde często używałem i ratowała mi
dupsko niejeden raz więc tego byłoby bardzo brak

Przed przesiadką proponuję najpierw recencję przeczytać o HTC HD2 na pda.pl
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2010, 21:24:50 wysłana przez zyxell »
arbeit macht frei!

*

Offline eomaciu

• 40
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #423 dnia: Luty 02, 2010, 23:25:00 »
przeczytałem, wszystko jest ok

*

Offline adamms

• 34
    • Laboratorium Techniki Budowlanej
  • Sprzęt: MIO P560, HTC TOUCH PRO2, NOKIA E90, NOKIA 6310i
« Odpowiedź #424 dnia: Luty 18, 2010, 22:12:41 »
Witam
To jeszcze ja dorzucę garść swoich wypocin.
Po 2 miesiącach niezadowolonego użytkowania HTC Rhodium i ciągłej meczącej walki z muleniem i innymi drobnymi pierdołami postanowiłem nabyć LEO. Komfort pracy powalający w stosunku do Rhodium. Wielkość mi absolutnie nie przeszkadza, wygoda bardzo duża jeśli chodzi o internet, pdf i przeglądanie dokumentów, a AutoMapa hula jak odrzutowiec. Nie wspominam już o szybkości działania. Są tylko dwie rzeczy, które są wadami (wg mnie) tego urządzenia: pisanie na dotykowej klawiaturze (nieprecyzyjna) i słaby głośniczek zewnętrzny (w Rhodium ideał). Po za tym sprzęt dokonały. Jeśli, ktoś nie musi dużo pisać to naprawdę polecam.
Jeszcze mi tylko chodzi po głowie Iphone 3gs chciałem go kupić ale nie mogłem dostać w żadnym Ispocie tylko na zamówienie, więc się wkurzyłem i wziąłem w Vobisie Leo, ale kto wie może wezmę I3gs na próbę jak Leo wywinie mi jakiś numer.
Pozdr
Adamms

*

Offline Ralf63

• 464
  • Sprzęt: HTC Desire Z
« Odpowiedź #425 dnia: Luty 23, 2010, 13:43:18 »
Panowie,

co to jest (oprócz stacji dokującej z miejscem na baterie): http://www.wmexperts.com/review-mobi-products-cradle-att-tilt2
HTC Desire Z 2.3.4 + 8 GB
iPhone 3GS 32 GB

*

Offline Godfather

• 10
  • Sprzęt: HTC Touch Pro 2    Nokia E51
« Odpowiedź #426 dnia: Kwiecień 07, 2010, 10:18:39 »
Ja mam pytanie...
Dzisiaj mam do odebrania HTC TP2 :) cały weekend siedziałem i czytałem  od samego początku co napisaliście w tym wątku :)
Niestety nikt nie poruszył rzeczy która mnie najbardziej interesowała. Interesuje mnie czy gdy mamy w samochodzie załączona AutoMape i ktoś zaczyna dzwonić jak zachowuje sie telefon ?? czy  AutoMapa zostaje w tle i załącza sie rozmowa na głośnomówiące czy w jakiś inny sposób :)
Bardzo by mi taka informacja pomogła

*

Offline ExDeaTh

• *
  • 89
  • Sprzęt: Motorola Milestone
« Odpowiedź #427 dnia: Kwiecień 07, 2010, 10:26:06 »
Ja mam pytanie...
Dzisiaj mam do odebrania HTC TP2 :) cały weekend siedziałem i czytałem  od samego początku co napisaliście w tym wątku :)
Niestety nikt nie poruszył rzeczy która mnie najbardziej interesowała. Interesuje mnie czy gdy mamy w samochodzie załączona AutoMape i ktoś zaczyna dzwonić jak zachowuje sie telefon ?? czy  AutoMapa zostaje w tle i załącza sie rozmowa na głośnomówiące czy w jakiś inny sposób :)
Bardzo by mi taka informacja pomogła

Z tego co pamiętam , to kiedy mamy włączoną automapę podczas jazdy i ktoś zadzwoni to na pewno ona zostaje w tle , pojawia się ekran odpowiadający za wyświetlenie kto dzwoni , odbieramy sliderem lub przyciskiem "zielonej" słuchawki i ....trzeba kliknąć na ikonkę słuchawki , bo zakończeniu rozmowy automapa automatycznie wraca na ekran.
Mio A702 - > HTC TyTN II -> HTC Touch Pro -> HTC Touch Pro II [Rhodium] -> Nokia N97 Mini -> Motorola Milestone

*

Offline Godfather

• 10
« Odpowiedź #428 dnia: Kwiecień 07, 2010, 11:21:47 »
Czyli jak zaczynasz rozmowę możesz używać trybu głośno mówiącego :) jeszcze jedno pytanie jak  automapa jest w tle nadal pracuje i można usłyszeć ze np. " za 50 metrów trzeba skręcić"  czy  podczas rozmowy w tle nic nie słychać ??

*

Offline ExDeaTh

• *
  • 89
  • Sprzęt: Motorola Milestone
« Odpowiedź #429 dnia: Kwiecień 07, 2010, 12:11:45 »
Możesz używać głośnomówiącego pod warunkiem ze na dialerze wciśniesz podczas rozmowy na głośnik - przycisk na ekraniku.  Co do drugiego pytania to nie pamiętam :) ale raczej skłaniałbym się ku temu że nic nie słychać.

A ogólnie rzec biorąc najbezpieczniej będzie jak sobie podczas takiej rozmowy gdzieś staniesz....czy to na poboczu czy na parkingu i na spokojnie odbędziesz rozmowę ....bo machając tam po ekraniku w czasie jazdy.....możesz narobić więcej kłopotu niż pożytku , niestety nie jest to takie z automatyzowane , chyba ze użyjesz programu .....z profilami....gdzie jednym z profili będzie SAMOCHÓD , widziałem gdzieś taki program ze po 5 sek automatycznie odbierał i ustawiał na głośnomówiący...
Mio A702 - > HTC TyTN II -> HTC Touch Pro -> HTC Touch Pro II [Rhodium] -> Nokia N97 Mini -> Motorola Milestone

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #430 dnia: Kwiecień 07, 2010, 12:55:36 »
Wszyscy mieliście rację, a dokładniej rzecz biorąc:

- przy połączeniu przychodzącym ukazuje się dialer do momentu odebrania albo odrzucenia rozmowy. Potem po ok. 2 sekundach AM przywraca się na pierwszy plan, ale jej dźwięki są wyciszone, więc nie usłyszysz "za 200 metrów w prawo"
- żeby włączyć głośnomówiący w takim przypadku trzeba ręcznie zminimalizować AM (lub tapnąć ikonkę słuchawki) i pojawi się dialer (tylko oczywiście przełączony do trybu portrait), gdzie można tapnąć ikonkę głośnika i przełączyć w tryb głośnomówiący.
- jeśli Ty chcesz nawiązać połączenie to trzeba zminimalizować AM ręcznie, a w takim przypadku po nawiązaniu połączenia AM zostaje w tle, więc można spokojnie kliknąć głośniczek. Żeby mieć z powrotem AM na pierwszym planie, trzeba się ręcznie na nią przełączyć.
- niestety raz zminimalizowana AM (przy schowanej sprzętowej klawiaturze) wraca na pierwszy plan w trybie portrait, więc jeśli chcesz używać landscape, to trzeba ręcznie przełączać za każdym razem (wprawdzie nie w każdym ROMie, ale jak dotąd znalazłem tylko jeden ROM, w którym obracanie AM działało dobrze)
- sofcik, który potrafi automatycznie odebrać połączenie przychodzące, a także domyślnie używać trybu głośnomówiącego znajdziesz w TYM dziale.
W razie dodatkowych pytań pisz. Mam AM 6.1, ROM jak w podpisie ;) i sporo używam telefonu w samochodzie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 07, 2010, 12:57:42 wysłana przez Skrobel »

« Odpowiedź #431 dnia: Kwiecień 07, 2010, 13:38:58 »
Gdzies czytalem ze niedlugo ma wejsc AM 6.5.0 w ktora lepiej ma byc przystosowana do pracy z "urzdzeniami przenosnymi" (cytat). Miejemy nadzieje ze chodzi tu miedzy innymi o TP2 :)
ROM: PROven 3.0 final 21895 Max Manila
Radio: 4.49.25.91

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #432 dnia: Kwiecień 07, 2010, 14:09:59 »
Gdzies czytalem ze niedlugo ma wejsc AM 6.5.0 w ktora lepiej ma byc przystosowana do pracy z "urzdzeniami przenosnymi" (cytat). Miejemy nadzieje ze chodzi tu miedzy innymi o TP2 :)
Miejmy nadzieję, choć to chyba złudne.
Już 6.1 miała w zmianach poprawa kompatybilności z urządzeniami przenośnymi, a w 6.2 można przeczytać "dostosowania dla urządzeń HTC, Clarion, NaviHeaven, NavMan, AMTech ". Ale może kiedyś będzie lepiej :)

*

Offline Godfather

• 10
« Odpowiedź #433 dnia: Kwiecień 07, 2010, 14:11:47 »
Mam kolejne pytanie teraz torche glupie...:)
Własnie odebralem telefon i nie zdarzylem wybrać polskiego jezyku :( mam tez po angielsku i nie moge znaleźć gdzie możną zmienić jezyk... był bym wdzieczny za szybka pomoc
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 07, 2010, 14:35:34 wysłana przez Godfather »

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #434 dnia: Kwiecień 07, 2010, 14:17:24 »
Niestety akurat w przypadku stockROMu (a zakładam, że taki posiadasz) wybór języka jest wyłącznie po HardResecie. Jak tego dokonać musisz znaleźć sam ;P

*

Offline Godfather

• 10
« Odpowiedź #435 dnia: Kwiecień 11, 2010, 21:30:58 »
Czy istnieje możliwość zmniejszenia podświetlenia klawiszy odbierania rozmowy itd... ( 4 klawiszy poniżej ekranu)???

*

Offline gruniu

• 250
  • Sprzęt: artemis, mysle o rhodium
« Odpowiedź #436 dnia: Kwiecień 30, 2010, 10:29:38 »
obecnie mam artka i naszla mnie ochota na zmiane telefonu
wybieram miedzy tp2 i hd2
raczej obstawiam za tp2 bo ma qwerty i dlatego tu pisze

na jednym z wyszukiwarek sklepow internetowych znalazlem kilka opisow na temat  uszkodzenia plyty glownej tego telefonu
byly tam opisane 3 takie przypadki, objawem za kazdym razem byl samoistny restart telefonu, lub restart po otwarciu klawiatury

czy znacie takie przypadki?

*

Offline sciobel

• 574
  • ____________________
  • Sprzęt: HTC Tytn II --> HTC Touch Pro 2 --> HTC Desire HD
« Odpowiedź #437 dnia: Kwiecień 30, 2010, 12:38:12 »
Staram sie śledzić to forum od dawna, ale o takich przypadkach tutaj nie słyszałem. Sam mam TP2 od lipca i wszystko jest w porządku.

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #438 dnia: Kwiecień 30, 2010, 13:23:44 »
Wiesz, usterka płyty głównej (czy jakiegokolwiek podzespołu elektronicznego) jest możliwa bez względu na to czy kupujesz telefon za 300 czy 2000 PLN. Te elementy produkowane są masowo i podlegają z roku na rok coraz lżejszym kontrolom jakościowym. Może się zdarzyć uszkodzony układ scalony, albo głupi zimny lut.
Ja czytałem na innym polskim forum o problemach z TP2, ale było ich na tyle mało, ze nie odstraszyły mnie od kupna swojego. Bardziej mnie męczy oprogramowanie niż jakość samego urządzenia ;) Jeśli Ci zależy na klawiaturce, to kupuj w ciemno, bo jest zdecydowanie najwygodniejsza z tych, których dotykałem (a było ich kilka).

*

Offline henio81

• *
  • 76
  • Sprzęt: HTC Touch Pro II
« Odpowiedź #439 dnia: Maj 01, 2010, 09:16:47 »
Witam wszystkich,
otoz posiadam tp2 jakis czas i mam pare pytan.
1.Bateria trzyma 2 dni :( nie wiem czy zle sformatowalem czy mam cos wlaczone co mi ja pozera.
2.Soft jest troche wolny mam WM 6.5 zastanawiam sie nad zmiana co polecacie?

pozdro
ROM: EnergyROM
Radio: 4.49.25.17

*

Offline Xanth

• **
  • 159
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
« Odpowiedź #440 dnia: Maj 01, 2010, 09:25:09 »
Formatuje sie dyski, baterie sie formuje.
W TP2 jest bateria Li-Ion, a tych baterii sie nie formuje. Co wiecej, baterie Li-Ion nie lubia rozladowywania do zera, wiec takie formowanie moze jej zaszkodzic.
W zaleznosci co robisz, 2 dni to wynik dobry, jesli intensywnie uzywasz telefonu, albo kiepski, jesli telefon lezy na polce i tylko czeka na przychodzace polaczenia i smsy.

Co do romow, zdania sa podzielone. Poprobuj roznych kuchni i sam sobie wybierz co ci pasuje.

X.

« Odpowiedź #441 dnia: Maj 11, 2010, 15:50:27 »
Witam,
To i ja dodam swoje dwa grosze do wątku. Szukałem urządzenia, które zapewni mi w miarę przyzwoite wprowadzanie literek i notatek odręcznych. Przez moment zastanawiałem się na hd2 i chyba dobrze zrobiłem, że kupiłem touch pro 2. Klawisze i rysik pozwalają mi w miarę komfortową obsługę aplikacji, a okazuje się, że jednak nie ma tak wiele programów 'na paluchy'.
Sam tp2 robi pozytywne wrażenie, nieźle wykonane i ma zaskakująco dobry głośnik. Cóż tutaj można dodać, zawsze by się chciało więcej ramu i procesora i najlepiej żeby bateria starczała na min. 2 tyg.
Co do samego WM. Ja mam wersję 6.5 na ?europę wschodnią czyli możliwość wyboru PL. Przy pierwszym starcie przypadkowo wybrałem PL - to była tragedia (słaba wydajność, ciągłe problemy, szczególnie z klawiaturą ekranową a w zasadzie z jej brakiem, aplikacje office nie otwierały się itd). Podobnie jak na moim poprzednim PDA z wm2003 i marchewa. Po twardym restarcie i wyborze jedynego poprawnego języka czyli EN, w końcu jestem zadowolony. Chodzi płynnie, podpasował mi ten interface ?sense. Szkoda tylko, że developerzy aplikacji do wm dalej traktują swoich klientów jak testerów. Mam takie wrażenie że ten rynek w ogóle się nie rozwija. Wzbraniałem się przed innymi systemami, ale to chyba moje ostatnie urządzenie z wm.
pozdr m.

*

Offline jurasa4

• 302
  • Sprzęt: TP2, HD2
« Odpowiedź #442 dnia: Maj 11, 2010, 23:41:36 »
poczytaj forum XDA to zmienisz zdanie o rozwoju

mam okazję od czasu do czasu pracować na HD2 i błogosławię chwilę w której mając wybór zdecydowałem się na TP2. Sam procesor to nie wszystko.
Ale ja mam zryty beret. :(

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #443 dnia: Maj 11, 2010, 23:48:19 »
I ja miałem okazję przez parę dni mieć "na własność" HD2 dzięki uprzejmości kolegi, ale mimo to zdecydowałem się na TP2. Niepotrzebny mi komputer multimedialny tylko narzędzie do pracy. Inna sprawa, że od 4 miesięcy jeszcze nie znalazłem ROMu, który spełniałby moje oczekiwania i był wystarczająco "bug free", ale przesiadłem się z Symbiana, który wprawdzie w ogóle się nie rozwija, ale za to nie było z nim w ogóle żadnych problemów, więc może dlatego po prostu żądam zbyt wiele...
Kto co lubi, ja tyle się przez ostatnie parę miesięcy nauczyłem o Windowsie, że jeśli nawet wybiorę następny telefon z WinMo, to będzie to przynajmniej wybór w pełni świadomy...

*

Offline dav000

• **
  • 243
  • Sprzęt: htc TP2
« Odpowiedź #444 dnia: Maj 12, 2010, 13:20:29 »
Witam , tak ode mnie.
Jeszcze jakiś czas byłem kurierem w Hamburgu. Wcześniej nawigowałem na etenie m700. Dłuższy czas marzyłem o PPc który umożliwi mi jednoczesne nawigowanie i uruchamianie w tle - powiedzmy przeglądarki (eten z powodu małej pamięci wymagał zamknięcia jednej z nich)
TP2 to był strzał w dziesiątkę !!!
Po dostosowaniu paru przycisków, nawigowałem , przełączałem się płynnie na skyfire by sprawdzić na stronie tom tom korki, czy robić przelewy.
Nawet dzwoniłem ze skypea do Polski na stacjonarne (praktycznie za darmo)
Oczywiście Hsdpa wymagane.
Urządzenie te mogłoby być ciut szybsze, ale tak naprawdę nie mam się do czego doczepić.

Dużo z was pisze o HD2 , dla mnie hardwerowa klawa bardzo się przydała , podłączam często lapka do TV , i jak nieraz potrzeba coś wpisać w przeglądarkę TP2 spisuje się świetnie jako klawiatura.
Zdecydowałem że nie będę uzywać go jako telefonu, gdzie funkcjonalność  mogłaby być jeszcze szersza

Dla mnie TP2 to jest to o czym marzyłem przed paru laty , owczas zaczynając przygodę z PPC na poczciwym mda compact
pozdrawiam

« Odpowiedź #445 dnia: Maj 28, 2010, 17:55:31 »
poczytaj forum XDA to zmienisz zdanie o rozwoju

mam okazję od czasu do czasu pracować na HD2 i błogosławię chwilę w której mając wybór zdecydowałem się na TP2. Sam procesor to nie wszystko.
Ale ja mam zryty beret. :(
rzuc okiem na tytyły wątków, wszędzie tylko "nie działa mi..." albo "jaka aplikacja do..."
byłem posiadaczem hx4700 w latach 2004-2008 bodaj, niestety przywiązanie do windowsa tym razem mnie zgubiło. Połowę z aplikacji które mam na tp2 używałem 2-4lata temu(mowa o datach wydania wersji). Jak zapewne wiesz M$ market też 'wypchany po brzegi'. O ile kiedyś PDA było dodatkowym urządzeniem i nie obrażałem się jak coś nie działało to w przypadku tp2 oczekiwałem czegoś więcej. A to coś więcej to poprostu poprawnie działające i funkcjonalne aplikacje/system.

*

Offline jurasa4

• 302
« Odpowiedź #446 dnia: Maj 28, 2010, 23:29:24 »
Czytam forum i też widzę dużo wątków o niedziałaniu czegoś tam.
Po to jest forum żeby wymieniać poglądy i rozwiązywać problemy. Nie rozumiem po co rzesza zadowolonych użytkowników miałaby wypisywać tysiące postów, że ich TP2 pracuje OK i nie mają problemów opisywanych przez niektórych?

Pracuję na firmowym ROMie i nie mam kłopotów. Nie używam nakładki od HTC mam swój ulubiony program "wszystkomogący" a przede wszystkim pracuję na tym urządzeniu i potrzebuję klawiatury.

Zastanawiam się czy oczekiwania/wymagania stawiane sprzętowi spowodowane  są faktyczną potrzebą rozwoju, czy cena którą każe zapłacić HTC jest tak wysoka iż po wydaniu kilku stówek oczekuje się cuda wianki.

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #447 dnia: Maj 29, 2010, 01:01:23 »
Zastanawiam się czy oczekiwania/wymagania stawiane sprzętowi spowodowane  są faktyczną potrzebą rozwoju, czy cena którą każe zapłacić HTC jest tak wysoka iż po wydaniu kilku stówek oczekuje się cuda wianki.
Zapewne jedno i drugie. I w gruncie rzeczy trudno się z tym nie zgodzić: wydajesz 2k na "wszystkomogący" telefon, który potem okazuje się jednak "niewszystkomogącym" :) Setki przeczytanych postów na forach i tak nie powiedzą wszystkiego. Ostateczną wersję każdy poznaje dopiero posiadając upragniony telefon. A ja faktycznie oczekiwałem "czegoś więcej". A czy to jest akurat potrzeba rozwoju czy żal wydanych "kilku stówek" to już nie ma znaczenia.
Tak czy inaczej nie stać mnie na zmienianie telefonu co kilka miesięcy, a TP2 był upragnionym modelem bardzo długo zanim mogłem sobie na niego pozwolić. Być może właśnie dlatego trochę go idealizowałem, a jak już mogłem sobie na niego pozwolić to okazał się nie do końca taki jak sobie wyobrażałem... Ale nie mam zamiaru go zmieniać bo mnie po prostu na to nie stać. A życie jest sztuką kompromisów tak jak posiadanie smartfona z WinMo... ;) No chyba, że HTC wymyśli coś w rodzaju HD2 Pro  :O~

*

Offline jurasa4

• 302
« Odpowiedź #448 dnia: Maj 29, 2010, 22:17:53 »
Ostateczną wersję każdy poznaje dopiero posiadając upragniony telefon
święte słowa
powtórzę do znudzenia: potrzebujesz klawiatury bierz w ciemno TP2, nie potrzebujesz bierz co Ci się podoba
to tak do wszystkich którzy pytają czy warto

« Odpowiedź #449 dnia: Czerwiec 09, 2010, 07:47:47 »
Cześć. Mam pytanie, jak ustawić w TP2 od uscellular, abym łączyłsię tylko z GSM w 2G bez 3G, chcę to zmienić ponieważ mieszkam jakoś n agranicy obu zasięgów i jak się zmieni z 2g na 3g w trakcie rozmowy to mi połączenie zrywa, mam tak dość często. Jak w standardowym romie nie ma tej opcji to wgram inny, bo jak to nie pomoże to będę musiał sprzedać ten telefonik.