[SZUKAM] BlackList z paroma opcjami

• 1 Odpowiedzi
  • 773 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Bisztov

• *
  • 88
  • Sprzęt: HTC Desire Z, HTC Touch Pro 2
[SZUKAM] BlackList z paroma opcjami
« dnia: Wrzesień 20, 2010, 06:49:59 »
Witam, jest wiele programów typu blacklist i niestety nie mam czasu żeby bawić się i sprawdzać każdy pokolei. Chodzi mi konkretnie o opcje blokowania połączeń, żeby w słuchawce osoby która chce się ze mną połączyć były słyszany dźwięk lub komunikat,  że abonent ma wyłączony telefon lub jest po za zasięgiem sieci. Puki co kilka programów, które testowałem robiło tak, że jak ktoś się chciał połączyć to było jedne "bip" a potem jakby odrzucał. Na symbiana był taki program więc na WM też chyba powinien być. Druga opcja na jakiej mi zależy to żeby program miał w sobie folder i trzymał SMSy od zablokowanych numerów tak, że gdybym chciał je kiedyś przeglądnąć to wchodziłbym w folder i odczytał wiadomości, a nie żeby je kasował czy coś. Jaki program polecacie najlepiej bezpłatny lub płatny ale żeby był funkcjonalny minimum 30 dni. Z góry dziękuje za odpowiedź.

*

Offline piotrkovski

• 694
  • Sprzęt: nokia n łosiem
Odp: [SZUKAM] BlackList z paroma opcjami
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2010, 11:58:51 »
Witam, jest wiele programów typu blacklist i niestety nie mam czasu żeby bawić się i sprawdzać każdy pokolei. Chodzi mi konkretnie o opcje blokowania połączeń, żeby w słuchawce osoby która chce się ze mną połączyć były słyszany dźwięk lub komunikat,  że abonent ma wyłączony telefon lub jest po za zasięgiem sieci. Puki co kilka programów, które testowałem robiło tak, że jak ktoś się chciał połączyć to było jedne "bip" a potem jakby odrzucał. Na symbiana był taki program więc na WM też chyba powinien być.
Na symbiana tak, ale w przypadku WM będzie "bip" i później odrzuci połączenie.
Co do sms'ów nie jestem pewny bo dawno takiego softu nie przerabiałem. Może SPB Pocket Plus
Racja jest jak d**a, każdy ma swoją.