simplicity jest fajny. Z mozołem próbuję przyzwyczaić się do startu na dole, ale idzie mi całkiem nieźle.
Co do samego ROMu, to - jak sam Autor zaznaczył - nie próbował odzyskać tyle RAMu co Jackos, więc nie należy się po nim tego spodziewać. Ale wygląda całkiem nieźle. Mam parę problemów, ale to na razie wersja beta. Na dalsze wnioski musisz jeszcze chwilę zaczekać (chcę go poużywać chociaż z 3-4 dni).
I ja mam już go wgranego (z CHT, Start bottom) = z datą 15.11, bo nie mogłem ? znaleźć tego 28.12 beta... Już widzę, jest w linkach "mirrorowych"... Jeśli w tej becie nie masz poniższych "efektów" daj znać.
Ale do rzeczy. Na razie mam dwa problemy:
1. klawiatura nie chowa się jak naciśniesz jej ikonę, tylko wyskakują opcje wyboru "Input mode" i co ciekawe w nie wszystkich sytuacjach. Np. w fdc TM się chowa.
2. CHT - Quick links mam wybrane 2 rows on home screen i jak przesuwam w lewo/prawo to pokazują mi się nadal "2 rows" zamiast pełnego ekranu quick links np. 4x4. Dopiero pociągnięcie do góry wyświetla pełny ekran zakładek 4x4. W Jackosie od razu w lewo/prawo był cały ekran QL.
3. to pewnie wiesz - jak wyświetlać na stałe belkę z ikonami Sense, zamiast tej "wysuwanej" z belki Start - Phone - Wysuń Sense - Opcje - Lock?
BTW - może założysz nowy wątek o tym ROMie. Mogę na pewno powiedzieć, że jest o niebo szybszy od JF z CHT 2.0, chociaż pewne opcje nie są załączone, np. tryby aparatu, ale Lock Slider od razu jest