Dziwne, ja przy takim zestawie (ShowLITE + CHTfinal) miałem jednak trochę problemów. Przede wszystkim wyciek pamięci wrócił i po 2 dniach bez resetu zdarzało się, że nie mogłem wcale włączyć dialera, albo pojawiał się niekompletny. Nie zawsze pojawiał się wskaźnik głośności itp.
W JackFULL z CHT też mi się raz tak zdarzyło. Mam natomiast inne problemy, które nie mają związku z CHT. Zdarzają się (wspomniane powyżej) przytkania telefonu po zakończeniu rozmowy, wczoraj miałem dziwny problem z klawiaturą sprzętową: próbowałem odpowiedzieć na e-mail, ale w ogóle nie działał przycisk Shift, a wszystkie inne działały. Kiedy wyszedłem z outlooka to Shift działał. Znowu wszedłem i znów nie działał. Po restarcie było już wszystko OK i jak dotąd problem się nie powtórzył, ale to zdecydowanie jest niepokojące.
Również miałem problemy z przestawiającą się do przodu godziną pomimo wyłączonej synchronizacji i wyłączonych połączeń danych. Dopiero jak włączyłem i wyłączyłem ponownie synchronizację w ustawieniach, to wydaje się, że problem ustąpił, ale to też jest niepokojące. Jackos nie ma na razie czasu, żeby mi w tym pomóc.
Czy użytkownicy wersji WWE zauważyli którykolwiek z tych problemów?