[ROM][WWE/PLK]Jackos S3 WM6.5 21913 + Sense 2.5/2.1|TF3D2.1

• 1539 Odpowiedzi
  • 112951 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
Odp: [ROM][WWE/PLK]Jackos S2 Collection - WM6.5/Sense 2.5/2.1|TF3D2.1
« Odpowiedź #510 dnia: Październik 11, 2010, 12:24:36 »
Witam po przerwie.
Wypieki postaram się dokończyć w najbliższym czasie, ale szczerze mówiąc nie planowałem robić JackFULL beta PLK, bo w CHT2.0.0 brakowało części polskich plików językowych. Sporo się tam pozmieniało, a language pack został tylko lekko zaktualizowany (nie próbowałem go instalować, tylko podglądałem pliki). Więc w sumie najważniejsza część ROMu byłaby nieprzetłumaczona. A na pewno nie mam czasu na tłumaczenie jej samodzielnie.
A SleekBASIC rządzi mimo wszystko :)

« Odpowiedź #511 dnia: Październik 11, 2010, 17:52:10 »
Kolejny błąd w smartmove jest w ustawianiu spotkań na każdy dzień w tygodniu. Szkoda że jest tak mało romow z sense 2.1...

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #512 dnia: Październik 11, 2010, 22:33:40 »
Na czym dokładnie polega błąd? Właśnie bez problemu ustawiłem spotkanie na codziennie o 12:00. Wprawdzie ja mam SleekBASIC, ale jemu i tak bliżej do SmartMOVE niż do JackFULL. Może spróbuj ustawić spotkanie używając Windowsowego kalendarza?

« Odpowiedź #513 dnia: Październik 12, 2010, 20:30:13 »
blad polega na tym że jak chce sobie wklepac do kalendarza plan lekcji to nie dziala opcja zeby spotkanie bylo np. w kazdy wtorek. Nie wiem jak jest z windowsowym kalendarzem bo nie probowałem.

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #514 dnia: Październik 12, 2010, 21:21:56 »
To zapewne wina mod'u do manili... Raczej nie do poprawienia. Wypróbuj mimo wszystko kalendarz Windows'a. Oczywiście ustawione w ten sposób spotkania będą Ci się pokazywały normalnie na HS manili. Tylko wprowadzić je musisz przez kalendarz. Jest w Menu Start -> Outlook.

*

Offline Elmak

• **
  • 126
  • Sprzęt: Iphone 3G, HTC TP2, LG swift, Samsung galaxy tab
« Odpowiedź #515 dnia: Październik 13, 2010, 11:42:27 »
Cześć Skrobel mam prośbę możesz udostępnić SkrobPRO CHT 1,8 finalną wersję i CHT 2,0 betę będę bardzo dźwięczny chciałbym oba romy przetestować ponieważ z 1,6 jestem bardzo zadowolony. A tak przy okazji Skrobel myślisz o windows phone 7 bo ja coraz częściej myślę na temat przesiadki (ciekawe czy warto zaufać mikrosoftowi ponownie ;)).

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #516 dnia: Październik 13, 2010, 12:22:46 »
Ale w SkrobPRO 1.8 został CHT 1.7.1. CHT 1.8.5 nadal można mieć w ROMie JackFULL 1.8 legacy.
Z kolei JackFULL z CHT 2 planowałem zrobić po wydaniu finalnej wersji CHT. Na razie language pack jest, ale wygląda na to, że tylko dla tych wyrażeń, które występowały w CHT 1.8.5 (przynajmniej po polsku).

SkrobPRO 1.8 lada moment będzie gotowy. Znów mam głupi, pierdołowaty problem, który chcę rozwiązać przed wydaniem ROMu. Pomijając fakt, że nie wiem co od moich plików chce HotFile. Jeśli mają wszystkie moje pliki usuwać po paru dniach to w ogóle szkoda mojej pracy.

EDIT: A! Zapomniałem odpowiedzieć na pytanie o WP7. Otóż powiem tak: jak pojawi się jakiś fajny telefon z WP7 na pokładzie, to oczywiście będę się zastanawiał. Ludzie zaczęli się pozbywać TP2 (i samsungów różnego rodzaju) i przesiadać na HD2 z uwagi na perspektywę szybkiego spadku cen. Ja na razie zostanę przy TP2 po zakochałem się w jego klawiaturce, a poza tym HD2 dla mnie za duży. A fajny telefon z WP7 ma szansę się pojawić:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805821
Na pewno będę śledził co dalej, ale czy się przesiądę... szczerze mówiąc nie mam pojęcia.

EDIT2: No proszę, jest już nawet oficjalna strona dla 7 Pro: http://www.htc.com/www/product/7pro/overview.html
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2010, 16:45:45 wysłana przez Skrobel »

*

Offline Elmak

• **
  • 126
« Odpowiedź #517 dnia: Październik 13, 2010, 17:05:14 »
Mi właśnie chodzi o CHT 1,8 i 2,0 to mnie najbardziej interesuje i właśnie taka wielka prośba do Ciebie o te dwa romy, a jeżeli masz problem z hotfile może przesiądź się na coś innego? I jeszcze odnośnie tego telefoniku do którego podałeś linki powiem Ci szczerze ze robi na mnie ogromne wrażenie widziałem już te zdjęcia wcześniej i ślina mi na niego cieknie :). :O~

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #518 dnia: Październik 13, 2010, 18:06:41 »
O JackFULL 1.8 legacy można byłoby pomyśleć, bo właściwie wszystkie potrzebne pliki mam. A JackFULL 1.8 BETA to po prostu mogę spróbować zrobić z tego co mam, ale trzeba się przygotować, że część CHTS i CHTE będzie po angielsku. Więc nie wiem czy nie lepiej będzie jeśli wgrasz po prostu oryginał WWE z wątku Jackosa.

A co do hostingu to nie dotyczy tylko HotFile. Jednemu znajomemu kucharzowi tego samego dnia usunięto ROMy PLK na inny telefon z MegaUploada (z powodu naruszenia regulaminu). W dodatku usunięto też ROMy 1.3 WWE które wrzucił Jackos dawno temu. A jedyną wspólną cechą wszystkich tych wyrzuconych plików było umieszczenie linków do nich na mobione i PDAC. Ktoś najwyraźniej zgłosił jakieś naruszenia i komuś innemu się to nie spodobało.

Raczej nie ruszone są pliki na przeklej.pl, ale tam trzeba mieć konto, żeby ściągnąć więcej niż 50 MB, więc traktuję to jako ostateczność.
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2010, 18:09:38 wysłana przez Skrobel »

*

Offline Shack

• 26
« Odpowiedź #519 dnia: Październik 13, 2010, 20:46:16 »
wrzuciłbyś gdzies te romki, telefon odebrany z serwisu, trzeba by go poprawic :)

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #520 dnia: Październik 13, 2010, 21:18:27 »
SleekBASIC 1.8 PLK już leci na 4shared.

EDIT: SleekBASIC 1.8 PLK oraz SkrobPRO 1.8 PLK wiszą już na mobione.
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2010, 01:41:45 wysłana przez Skrobel »

*

Offline Elmak

• **
  • 126
« Odpowiedź #521 dnia: Październik 14, 2010, 07:56:35 »
Mógłbyś podać linki :O~

*

Offline Marcin-htcpro2

• **
  • 216
  • Sprzęt: HTC PRO2

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #523 dnia: Październik 14, 2010, 10:48:04 »
Sorki, popatrzcie na czas wysłania posta. //EDIT: nie na czas wysłania, tylko na czas edycji... ;p
Link do wątku o ROMach Jackos PLK jest zawsze w pierwszym poście, a tam znajdują się linki do konkretnych archiwów.

Nie chciałem "zaśmiecać" wątku o ROMach Jackosa linkami do polskich wersji, więc założyłem swój własny, a dlaczego na mobione? Bo mimo używania podobnego silnika tamto forum jest o wiele wygodniejsze do utrzymywania długich postów, a drugi powód jest taki, że gdybym założył wątek o prawie identycznym temacie do tego istniejącego, to moderatorom mogłoby się to nie spodobać. Dlatego tutaj zostają informacje o oryginalnych ROMach Jackosa, a na mobione o 'moich' modyfikacjach.

Zresztą link do wątku na mobione jest też w pierwszym poście oryginalnego wątku Jackosa na xda.

*

Offline Shack

• 26
« Odpowiedź #524 dnia: Październik 15, 2010, 08:40:20 »
a czemu nie widac ładnych ikonek na górnym paski (m.in bateria) ?? trzeba je jakoś włączyć ? niby sa zaintalowane a pokazuje stare...

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #525 dnia: Październik 15, 2010, 10:42:15 »
W ROMie nie ma żadnych innych ikonek niż standardowe Windows.
Jeśli przez "ładne ikonki" rozumiesz te pokazane na tym obrazku:
http://img828.imageshack.us/img828/3853/dialer2.png

to musisz ściągnąć instalkę:
Brain's BW Taskbar by Skrobel
To jest zmodyfikowany przeze mnie B/W Taskbar od Bilbobrian'a (za jego pozwoleniem oczywiście).

Niestety zrzuty robiłem zaraz po HardResecie, ale w katalog \Autoinstall\ miałem wrzucone już swoje instalki (w tym ten taskbar), a nie chciałem czekać na kolejny HR :)

« Ostatnia zmiana: Październik 15, 2010, 10:46:41 wysłana przez Skrobel »

*

Offline garf78

• 40
  • Sprzęt: Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800
« Odpowiedź #526 dnia: Październik 15, 2010, 13:24:01 »
SleekBASIC 1.8 PLK już leci na 4shared.

EDIT: SleekBASIC 1.8 PLK oraz SkrobPRO 1.8 PLK wiszą już na mobione.

Wielki szacun Skrobo za tego basica PLK, rewelka. Jak bedziesz na Mazurach masz piwo :D

*

Offline felek73

• 14
  • Sprzęt: Rhodium
« Odpowiedź #527 dnia: Październik 15, 2010, 13:43:13 »
Witam
Nie dalej jak 3 dni temu zainstalowałem SmartMOVE v1.8 , generlanie soft zwalił mnie z nóg jeżlei chodzi o szybkość , wolny RAM itp. BARDZO DOBRA ROBOTA !!! Mam tylko jeden duży problem , mianowicie Automapa prawie za każdym razem po włączeniu i wykonaniu kilku operacji (np. próba zmiany ustawień , wyznaczenie trasy itp) zalicza zwis i po ptokach.. Telefon generalnie działa ale żeby ją ponownie odpalić to telefon trzeba zresetować.
Do wtorku używałem stockowego ROM'u i nie było żadnych problem z AM ani w wersji AM 5.3 ani 6.5.
Dodatkowo zauważyłem że często po SR kasje mi się ustawienie podświetlenia ekranu ustawiane w settings->system->power->backlight.
Ktoś może napotkał takie problemy ? Generalnie zostałbym przy tym ROM'ie do końca życia ale bez nawigacji ciężko żyć :)
ROM:   Jackos S2 ROM WWE SmartMOVE v2.0.1
Radio: 4.49.25.91

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #528 dnia: Październik 15, 2010, 14:09:51 »
Witam
Nie dalej jak 3 dni temu zainstalowałem SmartMOVE v1.8 , generlanie soft zwalił mnie z nóg jeżlei chodzi o szybkość , wolny RAM itp. BARDZO DOBRA ROBOTA !!! Mam tylko jeden duży problem , mianowicie Automapa prawie za każdym razem po włączeniu i wykonaniu kilku operacji (np. próba zmiany ustawień , wyznaczenie trasy itp) zalicza zwis i po ptokach.. Telefon generalnie działa ale żeby ją ponownie odpalić to telefon trzeba zresetować.
Do wtorku używałem stockowego ROM'u i nie było żadnych problem z AM ani w wersji AM 5.3 ani 6.5.
Dodatkowo zauważyłem że często po SR kasje mi się ustawienie podświetlenia ekranu ustawiane w settings->system->power->backlight.
Ktoś może napotkał takie problemy ? Generalnie zostałbym przy tym ROM'ie do końca życia ale bez nawigacji ciężko żyć :)
Nie wiem co odpowiedzieć, bo jedyne problemy jakie miałem z AutoMapą były - jak się potem okazało - winą AM, a nie ROMu. Przyznaję jednak, że SmartMove 1.8 nie instalowałem. Przez kilka dni używałem 1.7b tylko. Najwięcej problemów miałem z AM 6.5 (faktycznie zdarzały się zwiechy w różnych momentach, błędy o "wewnętrznej niezgodności danych" przy wyznaczaniu trasy itp.). Wersji 6.6 używam od chyba 2 tygodni i jak dotąd żadnych problemów na SleekBASIC 1.8 oraz SkrobPRO1.8.

To samo dotyczy podświetlenia. W wątku na xda nikt nie meldował takich problemów, ani ja żadnych nigdy nie miałem...
Spytam tylko dla formalności: robiłeś task29 przed instalacją ROMu?

Wielki szacun Skrobo za tego basica PLK, rewelka. Jak bedziesz na Mazurach masz piwo :D
Piwo należy się w pierwszej kolejności Jackosowi. Moja robota jest już stosunkowo prosta. ;)

*

jakozlowski

« Odpowiedź #529 dnia: Październik 15, 2010, 14:30:03 »
Spróbuj odznaczyć "Synchronizuj czas z GPS".

*

Offline felek73

• 14
  • Sprzęt: Rhodium
« Odpowiedź #530 dnia: Październik 15, 2010, 15:22:10 »
Witam
Nie wiem co odpowiedzieć, bo jedyne problemy jakie miałem z AutoMapą były - jak się potem okazało - winą AM, a nie ROMu. Przyznaję jednak, że SmartMove 1.8 nie instalowałem. Przez kilka dni używałem 1.7b tylko. Najwięcej problemów miałem z AM 6.5 (faktycznie zdarzały się zwiechy w różnych momentach, błędy o "wewnętrznej niezgodności danych" przy wyznaczaniu trasy itp.). Wersji 6.6 używam od chyba 2 tygodni i jak dotąd żadnych problemów na SleekBASIC 1.8 oraz SkrobPRO1.8.

To samo dotyczy podświetlenia. W wątku na xda nikt nie meldował takich problemów, ani ja żadnych nigdy nie miałem...
Spytam tylko dla formalności: robiłeś task29 przed instalacją ROMu?

Tak , trzymałem się literatury fachowej :) spróbuję z AM 6.6 , bardzo dziękuje za odpowiedź

Piwo należy się w pierwszej kolejności Jackosowi. Moja robota jest już stosunkowo prosta. ;)
« Ostatnia zmiana: Październik 15, 2010, 15:55:45 wysłana przez felek73 »
ROM:   Jackos S2 ROM WWE SmartMOVE v2.0.1
Radio: 4.49.25.91

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #531 dnia: Październik 16, 2010, 01:22:09 »
Na mobione zupełnie niespodziewanie pojawił się ROM JackFULL 1.8 legacy PLK (CHT 1.8.5).

*

Offline sunnydays

• 27
  • Sprzęt: TP2
« Odpowiedź #532 dnia: Październik 16, 2010, 23:11:29 »
Heja, ostatnio borykam się z pewnym problemem dotyczącym Volume Control. Mimo wygaszonego ekranu i blokady (używam S2U2) mogę w dalszym ciągu przyciskami vol up i vol down kontrolować poziom dźwięku telefonu. I tak czasem przypadkowo telefon w kieszeni przechodzi mi z trybu wibracji na ogólny z włączonymi dźwiękami. Zaznaczę, że nie miałem jeszcze czasu zrobić upgrade'u na 1.8 i mam wersję 1.7 skrobpro i w tym podejrzewam problem. Czy ktoś może potwierdzić, że 1.8 nie zawiera tego błędu? W changelogu widzę wzmiankę o zmienionej wersji VC, jednak po chwilowym wejściu na XDA widziałem kolejne skargi nt. VC. Warto więc wgrywać 1.8 czy poczekać na kolejną wersję? Dzięki i pozdrawiam.
Jackos_S3_JackFULL_1.7.1_PLK
RADIO: 4.49.25.91

*

Offline mswilk

• **
  • 140
    • www.marcinwilk.pl
  • Sprzęt: HTC Touch Pro2
« Odpowiedź #533 dnia: Październik 16, 2010, 23:26:08 »
Czas zmienić stary romik na coś nowego ;)
Który z podanych tutaj - http://forum.mobione.pl/rom-y-tylko-polskie-wersje/(rhodium)-jackos-s2-rom-plk/ polecacie ?

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #534 dnia: Październik 17, 2010, 00:54:48 »
Heja, ostatnio borykam się z pewnym problemem dotyczącym Volume Control. Mimo wygaszonego ekranu i blokady (używam S2U2) mogę w dalszym ciągu przyciskami vol up i vol down kontrolować poziom dźwięku telefonu. I tak czasem przypadkowo telefon w kieszeni przechodzi mi z trybu wibracji na ogólny z włączonymi dźwiękami. Zaznaczę, że nie miałem jeszcze czasu zrobić upgrade'u na 1.8 i mam wersję 1.7 skrobpro i w tym podejrzewam problem. Czy ktoś może potwierdzić, że 1.8 nie zawiera tego błędu? W changelogu widzę wzmiankę o zmienionej wersji VC, jednak po chwilowym wejściu na XDA widziałem kolejne skargi nt. VC. Warto więc wgrywać 1.8 czy poczekać na kolejną wersję? Dzięki i pozdrawiam.
A czy możliwość regulowania głośności przy wygaszonym telefonie to nie jest przypadkiem "Feature" S2U2? Używałem tego programu bardzo dawno temu, ale wtedy mnie również zdarzało się że telefon "sam" przełączał profil na Wibracje normalnie w kaburze. To było na stock ROMie 1.86. Póki co używałem chyba wszystkich SkrobPRO jakie wyszły od początku i na żadnym nie miałem z tym problemów. Przed chwilą dość intensywnie przeszukałem xda, ale jedyny post jaki znalazłem to TEN. Nie dotyczy wprawdzie bezpośrednio Twojego problemu, ale zawiera o nim wzmiankę:

I had the same after installing S2U2. If you disable in S2U2 sttings the Volume Control option the hardware back button is working like it has been in the beginning. By the way the volume keys will work in standby so this option is not neede for the Rhodium.
Może spróbuj przeszukać ustawienia S2U2? Być może trafisz na coś czy można wyłączyć ten "feature". Chyba, że mój trop jest zupełnie błędny... ;)

EDIT: zapomniałem dopisać: Problem z HTCVolumeControl w ROMach 1.8 dotyczy nie tyle samej regulacji głośności czy trybu standby a jedynie pokazywania w różnych miejscach odpowiedniego wskaźnika głośności (powinien wszędzie być taki ładny, zielony jak w nowych ROMach dla Leo). Niestety on nie wszędzie działa (np. w zakładce muzyka, czy w kliencie YouTube).
Jackos dzisiaj wrzucił fix, tzn. cab z oryginalną paczką Volume_Control_2_2_20113221_00. Uwaga, ta paczka przywraca do domyślnych niektóre ustawienia związane z głośnością (np. oryginalne ikony głośności w taskbarze, domyślne poziomy głośności itd.)

Połączone: [time]Październik 17, 2010, 01:11:49[/time]
@mswilk
Wydaje mi się, że najgorsza w Twoim przypadku będzie przesiadka z ROMu ze startem na dole, na "klasyczny". A to, która to będzie wersja to nie ma już chyba takiego znaczenia... Może zacznij od SkrobPRO (zawsze go wszystkim polecam :D )

Połączone: Październik 17, 2010, 11:16:39
Jeszcze jeden nowy ROMik na mobione.
Tym razem upragniony JackFULL beta z CHT 2.0.0.
HomeScreen jest po polsku, ale CHT Editor i CHT Scheduler niestety jeszcze nie. Pierwszy trzeba przetłumaczyć właściwie od początku, drugi jeszcze w ogóle nie ma możliwości tłumaczenia. Ale ponieważ ROM jest w wersji BETA, to pozwoliłem sobie zostawić te rzeczy po angielsku.
Trzeba niestety dość ostrożnie obchodzić się z ustawieniami CHTE, bo mnie już dwa razu udało się "popsuć" Sense w ten sposób, że nie chciało się w ogóle włączyć, tylko był napis "Kliknij by uruchomić Sense 2.5", po kliknięciu w ekran pokazywało się "Uruchamianie Sense 2.5", ale potem znów tylko "Kliknij by......" itd.

Gdyby komuś tak się zdarzyło, to CHT Editor można uruchomić bez włączania Sense, nawigując do:
\Program Files\CHTEditor\CHTEditor.exe

Mimo tych niedociągnięć na razie używam tego ROMiku i jest całkiem przyjemny.
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2010, 11:16:39 wysłana przez Skrobel »

*

Offline mswilk

• **
  • 140
    • www.marcinwilk.pl
« Odpowiedź #535 dnia: Październik 17, 2010, 12:30:29 »

Pobrałem i zainstalowałem Jackos S2 ROM JackFULL 1.8 legacy PLK.
W paczce jest folder "Rekomendowane narzędzie (task29)" - co i kiedy się z tym robi ?
Tu - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=492930 jest o tym mowa, ale po angielsku i jakoś nie załapałem w czym rzecz...

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #536 dnia: Październik 17, 2010, 12:49:05 »
Po Twoim podpisie domyślam się, że już sobie poradziłeś.
Tak naprawdę prawidłowy wątek na xda jest TUTAJ

Task29 to narzędzie formatujące pamięć telefonu tak, by żadne pliki z poprzedniego ROMu nie zostały i nie powodowały problemów z nowo instalowanym ROMem.

UWAGA: Po "przejechaniu" task29 w pamięci telefonu nie ma nic (systemu ani Radia), a więc telefon nie wystartuje. To jest normalne. Aby wgrać Radio a potem ROM należy telefon uruchomić w trybie Bootloader (zrestartować lub włączyć telefon trzymając wciśnięty przycisk ściszania - Volume Down). W tym trybie ActiveSync nie widzi urządzenia, ale CustomRUU owszem, a więc ROM można wgrywać.
Tak więc właściwa kolejność to:
- task29
- bootloader
- RadioROM
- bootloader
- ROM

Kiedyś na PDAC wpadłem na szczegółową instrukcję użycia task29 (chyba w dziale Leo), ale teraz nie mogę jej znaleźć. Jak znajdę, to umieszczę link w dziale FAQ.

EDIT: Na fajny opis wpadłem jeszcze na xda:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5845908&postcount=1
Jest również po angielsku, ale autor wrzucił nawet na YT filmik instruktażowy :)
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2010, 12:51:14 wysłana przez Skrobel »

*

Offline mswilk

• **
  • 140
    • www.marcinwilk.pl
« Odpowiedź #537 dnia: Październik 17, 2010, 12:53:37 »
Po Twoim podpisie domyślam się, że już sobie poradziłeś.

Uff... no to dzięki Bogu, że nie próbowałem się tym bawić po wgraniu radia i romu.
Póki co wszystko pięknie śmiga :)
Przede mną jeszcze instalacja Automapy - wtedy będzie komplet.

A z ciekawości - jaka jest różnica pomiędzy JackFULL a SkrobPRO ?
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2010, 12:55:28 wysłana przez mswilk »

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #538 dnia: Październik 17, 2010, 12:58:09 »
Rożnią się właściwie tylko wersją Cookie's Home Tab.
SkrobPRO ma CHT 1.7.1 a JackFULL legacy 1.8.5
1.7.1 jest starszą, ale lżejszą i szybszą wersją CHT, natomiast 1.8.5 jest ostatnią STABILNĄ wersją, ale wymaga sporo więcej zasobów i zdarza się, że Sense nie działa płynnie.

*

Offline sunnydays

• 27
  • Sprzęt: TP2
« Odpowiedź #539 dnia: Październik 17, 2010, 13:38:51 »
Dzięki za pomoc Skrobel.  Masz rację, faktycznie regulacja głośności w trakcie ekranu blokady to "ficzer" nowych  wersji S2U2. Niepokojącym było to, że u mnie głośność zmieniała się nawet w standby. S2U2 musiało coś namieszać w rejestrze, bo nawet po odinstalowaniu programu problem pozostawał.  Dzisiaj wgrałem 1.8 skrobpro oraz na próbę 2.43 S2U2 i nareszcie działa mi już wszystko tak jak należy :)
Jackos_S3_JackFULL_1.7.1_PLK
RADIO: 4.49.25.91