Ech, hotfile może być? Skrobel jest na urlopie... Nie zawracajcie mu czasu na przyziemne sprawy.
(...)
Cześć,
dzięki za interwencję. Nie obrazisz się, jeśli wrzucę linki do pierwszego posta? Mam wrażenie, że niektórzy wybiorą wersję 1.3 zamiast nowszych

. Tym niemniej sam zamierzam sprawdzić przynajmniej SkrobPRO 1.4 żeby chociaż móc cokolwiek napisać z "własnego" doświadczenia. Mnie w sumie podoba się nowszy phone canvas, tylko niestety zdarza mi się używać trybu głośnomówiącego przy rozmowach przychodzących, a takiej właśnie sytuacji rzekomo dotyczy problem ściszonego do minimum mikrofonu

.
Osobiście doświadczyłem problemów z nowym dialerem w tylko w shipped S2 i PROven'ie 3.0 beta 3 (był taki epizod zanim @qsqa zaczął stosować dialer z S1), ale widziałem wzmianki o tych problemach w WhiteTigerze, a na xda w wątku Energy aż roi się od "reklamacji" nie działającego trybu głośnomówiącego....
Szkoda tylko, że HTC jakoś nie spieszy się z wydaniem poprawki

(a przecież niedługo minie pół roku od wypuszczenia S2)...

co moze być problemem braku dziewku sms w wersji 1,4 ?? przeszukałem już chyba wszystkie ustawienia i wg nich dzwiek być powinien...
przy mailu, powiadomieniach z kalendarza jest bez problemu.
Z tymi dźwiękami SMS przewijał się problem od jakiegoś czasu. Sygnalizował go @dawidggg i jeśli dobrze pamiętam @Miedziak. Ja raz miałem tylko problem w SmartMOVE 1.3, że dźwięk i ewentualną wibrację nowego SMS dostawałem dopiero po obudzeniu telefonu, ale działo się to niestety "od czasu do czasu" i nie zdołałem znaleźć żadnej reguły kiedy. Poza tym nie mam i nie miałem problemów z dźwiękami SMS w żadnym ROMie Jackos S2.
PS. Jeszcze nie wróciłem z urlopu. :p Tylko znów przez przypadek mam dostęp do płatnego WiFi