Witam Was
Od jakiegoś czasu testuję romy Jackos'a w poszukiwaniu czegoś, na czym dałoby się w miarę komfortowo pracować

. Parę dni temu miałem SkrobPRO, ale działał mi jakoś strasznie wolno, więc postanowiłem jeszcze wypróbować SmartMOVE.
Ten drugi na tyle przypadł mi do gustu, że chętnie zostałbym przy nim dłużej, gdyby nie parę spraw.
Ogólnie SmartMOVE jest bardzo szybki, pasek przewija się płynnie, pamięci nie ubywa, jest stara karta kontaktów i nowa z mailami (tak jak lubię

. Gdybym jeszcze tylko znalazł jakiś sposób na pisanie polskich znaków, to byłoby prawie idealnie.
Niestety dziś odkryłem poważny problem - z jakiegoś powodu nie mogę uruchomić ani zainstalować AutoMapy (6.5). Jeszcze nigdy, na żadnym romie nie miałem z tym problemu i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jak próbuję ją uruchomić ze skrótu/pliku to zaczyna się ładować normalnie ale po chwili wyskakuje błąd "the parameter is incorrect". Klikam OK i zostaje mi plansza powitalna i dalej nic. Mogę jedynie zminimalizować i wyłączyć. Próbowałem zainstalować program na karcie jeszcze raz, ale po włożeniu karty instalacja nie startuje (zawsze mi się włączał autostart).
Czy ktoś z Was miał już podobny problem?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam