Faktycznie moje podpisy coś się zdeaktualizowały. Za dużo tych for wszystkich...
Uzupełniłem.... A tak a propos to jeśli ktoś z Was chciałby wypróbować najnowszy projekt Jackosa, to czystym przypadkiem wszedłem w posiadanie linka do wersji beta
ManilaRUSH S3. Jackos rzadko tu zagląda więc chyba mogę sobie pozwolić na opublikowanie.
http://hotfile.com/dl/95119109/ee13d5d/S3_ManilaRUSH_not_final_at_all.7z.htmlJest tam tylko nbh, więc CustomRUU.exe musicie wziąć z innego ROMu. Czekam na opinie. Ciekaw jestem czy będą zbieżne z moimi. Wbrew pozorom HomeScreen można sobie troszkę poustawiać. W ManilaRUSH wgotowany jest CHT 1.6.1 do którego istnieje bardzo prosty CHTEditor (dopiero niedawno się dowiedziałem).
Z braku SkrobPRO chyba ManilaRUSH stanie się moim ulubionym...
EDIT: A co do wersji PLK to faktycznie trochę mnie różne rzeczy powstrzymały. Przede wszystkim pewne błędy i problemy, których nie potrafiłem wytłumaczyć w wersjach 2.0 i 2.0.1. A jak zacząłem się przymierzać do 2.0.2 PLK (po przetestowaniu WWE) to okazało się, że jest szansa na S3, więc może jednak zaczekam