Połączone: Listopad 09, 2010, 12:26:33
Tak w sumie to nie wiem czy szukamy w dobrym miejscu. Orange chyba nie ma takich usług, więc sam tego nie sprawdzę.
Znam się troszkę na Rhodium i WinMo, ale na usługach specjalnych GSM nic a nic 
W dobrym miejscu, zdecydowanie

Wgrałem Jackos ScrobPro 1.9 WWE i dołączyłem .cab z linku który mi podałeś. Działa wzorowo

. Podpis elektroniczny przechodzi bez problemu.
Heh, a gość z Plusa taki był zmartwiony że usługa nie chodzi na TP2. Wyraźnie się ożywił, jak mu powiedziałem że z po aktualizacji

oprogramowania wszystko działa jak należy.
Kolejnym krokiem będzie zaaplikowanie ROMu spolszczonego od Ciebie i uaktywnienie usługi.
Wielkie dzięki raz jeszcze. To forum to ogromna składnica wiedzy o TP2 dla jego użytkowników...
Połączone: Listopad 11, 2010, 22:00:21
to o czym piszesz to jest to samo co ikonka uslug PLAY ktora pojawia sie sie po wlozeniu karty sim ? jesli tak to tez tego nie mam na poprzednim romie to mialem tu nie i nie wiem dlaczego?
Prawdopodobnie tak, ale nie jestem w stanie zweryfikować ponieważ nie mam Play. Wiem natomiast, że kuracja podana przez Skrobla podziałała bezbłędnie

Zastanawiam się teraz, czy jest możliwe aby ta aplikacja (STK Service) wybudzała telefon. Co prawda nie jest to mi aż tak potrzebne, ale gdyby się dało?