Nie przejmuj się, ja też nie wiem nawet większości...

Co do Smartmove to raczej Jackos nic nie wie. Ja do końca nie zrozumiałem na czym błąd polega, a na SleekBASIC bez problemu wprowadziłem wielodniowe spotkanie. A przecież zarówno SleekBASIC jak i SmartMOVE używają zwykłego kalendarza Windows, a nie Manili.
EDIT: A może masz rację! Przecież w SmartMOVE są wgrane mody od Kimi_sae_ireba. Może tam nie ma możliwości wprowadzania takich zdarzeń. Ale ten mod jest już tak stary, że nie liczyłbym na poprawkę. W takich przypadkach pozostaje użycie zwykłego kalendarza do wprowadzenia wielodniowych spotkań. Wszystkie inne można wprowadzać przez Sense. W sumie plan lekcji zazwyczaj zmienia się raz na pół roku, więc chyba można poświęcić trochę więcej czasu na jego wprowadzenie w mniej wygodnym kalendarzu.
Połączone: Październik 29, 2010, 10:23:12
Ponieważ Jackos oficjalnie to napisał w changelog'u, to ja też pozwalam sobie umieścić to tutaj:
Wygląda na to, że problem dialera z ROMu S2 dotyczący mikrofonu w trybie głośnomówiącym udało się nareszcie rozwiązać!W odpowiedzi na swoje wielokrotne reklamacje Jackos dostał od HTC (!!!) specjalny fix (dziwne, że nie wypuścili tego jako oficjalną poprawkę). Powiem tylko tyle, że sam trzeci dzień używam SkrobPRO z tym fixem i testowałem tryb głośnomówiący na wiele sposobów i ani razu nie miałem problemów z mikrofonem.
Toteż wszyscy Ci, którym zależy na działających zdjęciach z Facebooka w dialerze oraz na trybach "W kieszeni" i "Przycisz podnosząc telefon" niech czekają na wersję 1.9 ROMów, bo w niej poprawka będzie wgotowana