Nie wiem czy już pisałem....
Skrobel... dzięki za PLK, działa pięknie, wersja SrobPRO.
Nie ma sprawy. Nie poradziłbym sobie gdyby nie pomoc paru osób, w tym Jackosa

Ale mam kilka pytań, jedno już zadałem ale bez reakcji.
Czy jest możliwość aby raport nie przychodził jako SMS, tylko był przez chwilę wyświetlany na HS? Miałem tak chyba w jakiejś Nokii czy Motoroli.
Ja tak miałem zarówno w nokii (ale takiej jeszcze na S40, bez Symbiana) oraz na SE K550i. Dla WinMo nie znalazłem niczego podobnego. Do mnie raport przychodzi zawsze jako najzwyklejszy SMS (pytałem brata, u niego w Kaiserze jest tak samo). Więc jedyną możliwością wyświetlenia raportu na ekranie jest zaznaczenie w opcjach, żeby wszystkie wiadomości wyświetlały się na ekranie. Ale to jest tylko półśrodek, z którego sam raczej nie chciałbym skorzystać. Może trzeba byłoby poszukać alternatywnego narzędzia do obsługi SMS (wpadłem kiedyś coś takiego przypadkiem na xda, ale teraz nie mogę znaleźć), ale nawet tam nie wiadomo, czy narzędzie poprawnie odróżniałoby raporty od zwykłych SMSów...
Czy jest możliwość aby po wyłączeniu ekranu blokowały się klawisze głośności? Mam oryginalny pokrowiec i często po włączeniu ekranu muszę odklikiwać ustawienia głośności. Na oryginalnym romie i Provenach tego problemu nie było.
Wiesz, szczerze mówiąc u mnie to właśnie tak działa. Po wyłączeniu ekranu wszystko jest zablokowane. Miałem dokładnie ten sam problem co Ty na stockowym WM6.5 i strasznie mnie to irytowało. Przepatrzyłem swoje cab-tweaki i znalazłem coś takiego:
[HKCU\ControlPanel\Keybd]
DeviceLockWhenSuspend=DWORD: 1
Myślę, że to może mieć coś wspólnego z odblokowanymi klawiszami głośności. Ponieważ ten cab instaluje się automatycznie przy każdym HR (mam go wrzuconego do Autoinstall), więc możliwe, że nawet nie zauważam, że przestawiam ten parametr