Koledzy, czy ktoś z Was sprawdzał (wgrywał) dump oryginalnego ROM'u HTC od qsqa? Ja mam z nim problem i nie wiem co dalej robić. Otóż jak wgrywam ten ROM (z oryginalnym Radiem, czy też najnowszym) telefon mi się wiesza. Wygląda to tak, że wszystko instaluje się dobrze, a później po instalacji, po wyłączeniu ekranu przyciskiem POWER na górze telefonu, już nie można go włączyć. Trzeba go resetować przyciskiem, albo wyciągać baterię. Tak samo dzieje się, kiedy sam chce wyłączyć telefon przez przycisk POWER i ponownie go włączyć (nie da się już tego zrobić i muszę resetować, lub wyciągać baterię). Zdarza się to po kilkunastu sekundach po instalacji, a czasami po kilku godzinach. Na nieoryginalnym ROM'ie wszystko jest ok, tylko na tym dump'ie coś się dzieje. Czy mieliście podobną sytuację? Co z tym robić? Czy po instalacji oryginalnego ROM'u niezbędne jest wgranie SPL'a, żeby działał on prawidłowo i nie zawieszał telefonu (ale czy to ma coś wspólnego?)? Dodam, że specjalnie po wgraniu oryginalnego ROM'u nic nie instalowałem, a telefon i tak się wiesza w różnych odstępach czasowych (wiesza się tylko wtedy kiedy sam wygasi ekran, lub kiedy ja go wygaszę, lub kiedy wyłączę telefon. Gdy telefon cały czas używam, to działa bez problemu. Problem pojawia się po wygaszeniu ekranu).