Właściwie nigdy nie zwracałem uwagi na jakąś regułę tego "efektu", ale faktycznie wydaje mi się, że przycinają się w podobny sposób, ok. 2-3 sek od początku dźwięku, tylko faktycznie nie za każdym razem. Teraz przysłałem do siebie parę SMSów i chyba w 2 było ok, pozostałe były przerywane.
Próbowałem dzwonki konwertować na lżejsze formaty, ale wydaje mi się, że mp3 mono 92kbits 32kHz to jest i tak niski format. Ponieważ @Budniu mówił, że jemu też się przycinają na S2, to przyjąłem, że tak musi być dopóki ktoś mądry nie wymyśli fix'a. Podobnie jak w przypadku nowego dialera i rozmów głośnomówiących. "It's not a bug, it's a feature"

Połączone: Kwiecień 05, 2010, 20:52:01
Kolejne pytanie:
Nadal używam tego samego "prawie oryginalnego" ROMu na 21898, ale dziś dopiero usiłowałem uruchomić aparat foto. I tu niestety zdziwienie, bo "Nie można otworzyć pliku Camera. Albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można znaleźć jednego z jego składników (.....)".
Dziwne, bo w poprzednim ROMie, który był duuuużo bardziej okrojony przeze mnie (aż za bardzo

) aparat działał. Przejrzałem jeszcze raz wszystkie wyłączone pakiety, ale nie mogę skojarzyć żeby któryś dotyczył aparatu. Może ktoś miał podobny problem, albo po prostu wie co może być przyczyną?
Kolejne pytanie:
Czy wypuszczenie przez Sunnysoft oficjalnej wersji spolszczenia zmienia cokolwiek jeśli chodzi o tą kuchnię? Czy można tą Interwrite'ową wersję rozgotować? I czy w ogóle
warto to robić? Niektórzy (np. @Budniu) twierdzą, że nawet lepiej im ta wersja działa niż PROven. Ja najchętniej spróbowałbym wykryć czym ta oficjalna wersja różni się od tego S2, na której bazowany jest PROven (bo jeśli działa lepiej, to przecież muszą być jakieś różnice) i wrzucił to "coś" do kuchni PROven'a...