No a ja niestety muszę się przesiąść z PROven'a 2.5 bo Auto Mapa jednak za bardzo szaleje. Pomijam problemy z obracaniem (już sam nie mogę znaleźć reguły kiedy w jaką stronę się obraca), ale niestety notorycznie się "wywala".
Po SR i z włączoną AM 6.1.0 jest ok. 65% zajętej pamięci, ale mimo to podczas trasy z Piaseczna do Legionowa miałem 4 komunikaty o braku wolnej pamięci. Ale najśmieszniejsze jest to, że kiedy nie wyłączając tego komunikatu sprawdziłem ilość wolnego RAMu to wynosiła ponad 70 MB, więc już sam nie wiem o co jej chodzi. Po SR kolejny błąd, kolejny SR i kolejny błąd po kilku minutach. Najczęściej przy wyliczaniu nowej trasy, bo np. minąłem skręt.
Z tą samą wersją AM jeżdżę już od 3 miesięcy i miałem takie problemy na S2, ale wtedy widać było po taskmanagerze, że faktycznie wolnej było niewiele (zostawało np. 10 MB).
Żadnego zbędnego softu nie mam, system chodzi szybko i stabilnie. Tylko ta AutoMapa.... Czy ktoś miał takie problemy z PROven'em 2.5 albo 2.6 (tylko chyba nie było 2.6 z Sense 2.1, a ja właśnie taki mam)... Jutro jadę w delegację i wygląda na to, że czeka mnie flash jeszcze dziś wieczorem bo nie mam zamiaru parę razy na godzinę robić SR...