Może to nie są bugi ale niedociągnięcie które można wyeliminować. Po to jest to forum by ktoś mógł się podzielić swoimi romami które godzinami gotował często po nocach a my mamy zwracać uwagę na jakieś niedociągnięcia które zawsze się trafiają. Może i nie jestem super obeznany ze wszystkimi wątkami na tym forum ale zawsze szybko się dokształcam.
Telefonu używam do dzwonienia , smsów, office i e-mail do załatwiania spraw, jak niektórzy mówią biznesowych a filmy i muzykę gdy jestem w podróży i wiem co mówię z TCPMP że nie daje rady w przeciwieństwie do core playera. No chyba że masz czas na konwersję filmu na kompie ale ja tego czasu nie mam, chcę wrzucić film i oglądać a nie wkurzać się na tnący obraz co kilka sec. Core player tez przycina ale tylko przy skokach fps i wysokim bitrate.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bcfa5a60d158ce43.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1acac5592f1254e9.htmlCo do zawieszania się - chodzi dokładnie o problem z wybudzeniem fona po długim okresie bez resetu.
Total commandera nigdy nie używałem bo nie jestem kimś kto ma czas na zabawę z telefonem ( edycja rejestru , podmiana plików czy co tam jescze - telefon ma działać a jak ktoś kupuje fona dla szpanu za 2 k to jego sprawa ale wiedz że ja do tych osób nie należe. )
Zauważyłęm nieścisłość ze stronką HTC więc zadałem pytanie to nie grzech ale oznaka tego że się tematem interesuje - jak to mówią kto pyta nie błądzi.
Ten z windowsem u góry, domyślam się że 21895. Pad jest o tyle ciekawy, że kiedy dzwonię na ten telefon, słyszę w słuchawce normalny sygnał dzwonienia (nie "abonent niedostępny" czy coś w tym rodzaju), a telefon milczy, jest czarny. Po resecie nie pokazuje że były nieodebrane połączenia. - mi tez się to przydarza że gdy ktoś do mnie dzwoni czasem odrzuca mi połączenie automatycznie pokazuje że jest nieodebrane dopiero po resecie. W wiadomościach jest tak że przychodzi do mnie sms lub e-mail i dzwonek raz się spóźnia a raz jest w chwili dostarczenia i nie wiem od czego to zależy...
Jeżeli coś jest dobre to czemu mam tego nie używać? Proven rom jest o niebo lepszy od oryginału i za to wielki respekt!
[mod]poprawiłem ortografię - następnym razem radzę korzystać z "sprawdź ortografię" przed wysłaniem[/mod]