Witam, co do historii połączeń to ma to samo brak tłumaczenia, ale ja wogóle tego moda wyłączyłem (korzystam z historii przez dialera tak sie przyzwyczaiłem). Raporty doręczeń w Manili też nie są dla mnie problemem bo dokładnie zacząłem wchodzić przez Menu - Odpowiedz i jest ok, a Manila tylko doczytania wiadomości.
Małe sprawozdanie z dzisiejszego wyjazdu 2x320 km (Warszawa - Chojnice - Warszawa)
1. Całą drogę na AM i żadnej zwiechy

2. W trakcie nawigowania odpalona muzyka z zakładki z mp3 i wszystko śmiga ładnie.
3. Podczas ww. opcji przycodzi połączenie, gadamy przez głośnowmówiący - muza pauzuje, AM przycicha, jest dyskusja. Połaczenie zakończone, dialer sie wyłącza, pojawia się homescreen, tapiemy TaskMenadżera i mamy AM be najmniejszego problemu.
4. Żeby bvło ekstremalniej włączyłem pełny trafic w AM (odbiór info co 10 min w zakresie średnim) wszystko śmiagło rano godz. 5.00 - 6.00 bez zmian tak jakbym jechał bez traficu (tzn. taka trasa jak kiedyś). W drodze powrotnej godz. 16.00 - 17.00 wypadała gdy byłem obok Torunia - wiadmomo aglomeracja = korki. A nasza AM jak mnie przeciągnęła po wsiach

to już myślałem, że się pogubimy, ale jednak wszytko bez pudła do domu wróciłem. Ilość kilometrów +/- 2 km więcej czy mniej - żadna różnica.
5. A dla maksimum perwersji w drodze porannej podczas jazdy tzn. AM+trafic, mp3, powłączane wszelkie aktualizacje pogody, miejsca itp. pozwoliłem sobie włączyć Facebooka i na swoim profilu zamieści trzy krótkie wpisy z jazdy tzn. 1. w miejscowości Kikół, 2. k/Torunia, 3. Chojnice. Byłem w szoku bo wszystko równolegle działało bez przycięć. Tzn. małe przycięcie mp3 na poł sekundy w czasie logowania do Facebooka.
Reasumując jak dla mnie bomba. @Qsqa jeszcze raz szacunek.