prozaiczne podstawowe funkcje takie jak rozmowa, smsy, intenet na których potrafi się ten telefon wyłożyć.
Powiem szczerze, ze nie wiem o co ci chodzi. Mam TP2 od lipca zeszłego roku. Nie miałem ANI RAZU problemu ani z wysyłaniem bądź odbieraniem SMS, dzwonieniem, WiFi czy szerzej internetem, ani praktycznie z niczym innym. Nie pokazuje mi braku pamięci, nie resetuje nagle, nie wyłącza, nie robi freezow.
Byc może w bardziej skomplikowanych urządzeniach sprawdza sie jedno z praw podstawowych: 'sprzęt elektroniczny jest tyle wart ile jego użytkownik i jego umiejętność przeczytania instrukcji obsługi'. Nie bierz tego do siebie Marcin, ale jak czytam niektóre narzekania na jakieś zwiechy, resety, brak tego czy tamtego, to zwykle jest tak, ze albo user zapakował do środka jakąś aplikacje, która mu z jakiegoś powodu bruździ, albo (co częstsze) kupił zły model telefonu (bo aparat w TP2 nie ma 10 megapikseli, bo nie ma 3.5mm jacka, bo nie ma latarki i flasha, bo nie robi laski etc.). Jeszcze raz sorry za sarkazm, ale ten PDA z niebrandowym systemem jest obecnie najlepszym PDA z klawiatura sprzętową na rynku. A najnowszy PROven z buildem 23518 i M2.5 jednym z najszybszych, najmniej awaryjnych i najlepszych (o ile nie najlepszym) romow na rynku. Ditto.