Na początek wielkie dzięki za naprawdę świetny ROM. Testowałem wiele i zawsze wracam do Provena - dla mnie jedne z lepszych Romów dostępnych. Po uzbrojeniu go w MaxManile jest naprawdę świetny. W załączeniu wygląd mojego TP2.
Po paru dniach testów przedstawiam moje uwagi:
- potwierdzam brak możliwości pobrania grafiki do piosenki w zakładce muzyka (HTS Sense sie restartuje)
- po wgraniu CorePalyer wyświetlanie filmu na pełnym ekranie jest "do góry nogami"
- po dniu użytkowania dostępna pamięć spada do ~40 MB CleanRAM nie pomaga - w Romie Athine można było to sobie jednak poczyścić
- nie jest możliwe wysłanie SMS z poziomu danych kontaktu po tapnięciu na "Wyślij Wiadomość" - ale to było wyjaśnione wcześniej podobny problem w Romie Athine w wersji z 09-01-2010
- w przeglądaniu SMS w wątku z poziomu Manili jeśli jest ich dużo nie mam możliwości zobaczenia najstarszych - pokazuje się na górze np "Strona 1/7" ale nie ma możliwości przejścia na kolejne strony
- po uruchomieniu "Uruchom UC" w zakładce Narzędzia moim zdaniem nic się nie dzieje
Dodatkowo
- moim zdaniem zakładka Dokumanty jest pomocna i byłbym wdzięczny za jej umieszczenie w wersji finalnej
- fajny pomysł jest na Romie Athine związany z AutoInstalacją aplikacji, może dałoby się to włożyć w wersji finalnej -->
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612214- uważam że kursy akcji firm, które są standardowo w zakładce Akcje są mało atrakcyjne dla nas - bardziej interesujące byłoby włożenie kursów walut dla np EUR, USD, CHF (przy wstawianiu nowej akcji stosujemy EURPLN=x i gotowe) ale można to zrobić w standardzie
- proszę zostawić Operę w tej wersji co jest - potwierdzam jest bardziej stabilna niż 10 i moim zdaniem szybsza - poza tym w pełni zintegrowana z zakładką internet (miniatury stron)
To tyle na dziś. Proszę potraktować moje uwagi jako próbę pomocy w dopracowaniu Romu. Jeszcze raz powtórzę - jest to najlepszy Rom dla TP2 w porównaniu z tymi które testowałem - Valkyrie, Energy, Athine (dla moich potrzeb jest najlepszy)