Czy chodzą Wam filmy w .avi na TCPMP ?
U mnie nie...
Po instalacji ROM-u filmy mi tez nie chodziły (miałem tak ze wszystkimi PROvenami), ale tylko niektóre formaty. Lekarstwo jest takie: w ustawieniach skojarzyć pliki i do tego jednorazowo uruchamiam jakikolwoek plik formatu *.avi, które startują bez klopotów - od tego momentu wszystkie pliki sie odtwarzają.
ROM działa bardzo płynnie
- chyba najszybszy z dotychczasowych i jest niemal bezbłędny - przynajmniej jak narazie 
Mam pytanie o aplikacyjkę "Tryb samochodowy" - jest od zawsze kiedy używam PROven'a - ale na żadnej wersji ROM'u nie byłem w stanie jej uruchomić i tak jest równiez teraz.
BTW albo oślepłem, albo u mnie go nie ma

=========================================================================================================
BTW moje kolejne spostrzeżenie do bety2:
- mały bug: skrót do AdobeAcrobatReader powtarza się w multimediach i narzędziach,
- dodaj JVH3 PPC Manila Weather City Editor - brakuje mniejszych miast
- nie sprawdziłem, ale jeżeli nie ma to powinien być 2 way recording - do nagrań rozmów
- możesz dorzucić HushSMS (flash-owe SMS-y sa fajne, a program to tylko 30-40 KB
- myślę również, że przyda się SMSDRFix - dający możliwość zawansowanych ustawień raportów doręczeń SMS jedyne 40 - 50 KB
- jeżeli miałbyś taka wolę to wrzuciłbyś karnację do Windows Media Playera - WMP - black diamond (bardziej fingers friendly i dział w landscape)
-
@qsqa wrzuć do finalnej wersji TD2Tools, ale nie usuwaj AdvConfTools - powinny być obydwa bardzo dobrze się uzupełniają w zakresie:
To czego brakuje w AdvConfTools, a jest w TD2Tools:
- brak tweaku dodania/usunięcia progrmaów korzystających z autorotacji z białej listy (można natomiast wyłączyć/włączyć w TD2Tools),
- brak tweaku uruchomienia auto-rotacji (można natomiast wyłączyć/włączyć w TD2Tools)
- brak wyłączenia PushInternet (można natomiast wyłączyć/włączyć w TD2Tools)
- brak niektórych tweaków dotyczących ustawień telefonu (można natomiast wyłączyć/włączyć w TD2Tools)
To czego brakuje w TD2Tools, a jest w AdvConfTools:
- nie włącza się A-GPS (po zaznaczeniu i SR jest nadal odznaczony problem usuwa włączenie w AdvConfTools)
- brak możliwości uruchomienia zakładki do ręcznej rotacji obrazu (można natomiast wyłączyć/włączyć w AdvConfTools)
- brak możliwości zdefiniowania kąta obrotu (można natomiast wyłączyć/włączyć w AdvConfTools)
- bark zawaansowanych ustawień TF3D (są one natomiast w AdvConfTools)
IMO TD2Tools to tylko +/-350KB, a daje duże możliwości, które uzupełniają AdvConfTools - powinny być obydwa w narzędziach.
To chyba tyle, jeżeli uznasz moje sugestie z właściwe i będziesz potrzebował, któryś z ww. programów daj halo, mam wszystkie i w *.cabach i *.exekach