To ja sie pochwale, ze moje pierwsze w życiu flashowanie zakończyło sie pełnym sukcesem :-) Pojechałem zgodnie z dwiema instrukcjami równolegle - jedna z tutejszego forum, druga z xda, żeby na pewno niczego nie skopać

Sam ROM PPOven... rewelacja :-) wziąłem wersje z nowy UI i Manila 2.5. Jak dla mnie wizualnie bije to na głowę UI iPhonów i DziŁanów
Teraz jeszcze pozostało mi przebrnąc przez ten miliard opcji, żeby tak skonfigurować sprzed pod siebie :-)
Jedyne co troszkę boli, to manila 2.5 w landscape.. niestety trafiłem juz parę razy na black screen, gdy probowałem cos wklepać na klawie. Czy da sie tak zrobić, zęby w miejscach, których Manila nie obsługuje, zablokować ekran, żeby sie nie przekręcał i nie pokazywal pustki?
Aaa i jeszcze jedno pytanko, jak zmienić w tym ROM'ie układ klawiatury? Tak żeby nie było polskich czcionek, ale żeby wszystkie znaki (szczególnie specjalne) były zgodne z tym co jest narysowane na klawiaturze?
I jeszcze jedna sprawa, czy u was tez występuje taki bug, ze przy wlączenej klawiaturze z numerami (klawiatura ekranowa telefonu), pojawia sie z boku pasek przewijania? Co prawda jak na niego klikam to nic nie przewija, ale ma z 10 pikseli szerokosci i jest irytujacy...